Víkend ve znamení zábavy pro celou rodinu !

Možná jste to o prázdninách nestihli a nadcházející prodloužený víkend bude ideálním časem to napravit. Navštívit Bikepark Kopřivná se skutečně vyplatí……

Prázdniny nám skončily a přestože si na kole užijeme určitě spoustu příjemného podzimního ježdění, bikeparky už pomalu hlásí konec sezóny.  Proto by byla škoda nevyužít akcí, které si na své derniéry chystají. Jedna zajímavá pozvánka přišla z Kopřivné pod Pradědem.

A protože je před námi prodloužený víkend, můžete si  užít v krásné přírodě Jeseníků skutečně sportovně relaxační pobyt. Náplň na sobotu a neděli ( 26. a 27.9.) nabízí právě provozovatelé bikeparku Kopřivná a o zážitky nebude vůbec nouze.

 

MONGOL víkend za pár kaček !
O co jedná? V sobotu či neděli si budete moct za pouhých 100,-Kč vyzkoušet ve Ski Areálu Kopřivná pod Pradědem úplně vše – celodenní ježdění v bikeparku, sklouznout se tubingovou dráhou, prohánět horské koloběžky nebo letět sjezdovkou na horské bugině. To vše můžete stihnout během jednoho dne a jen za 100,-Kč! Prostě si můžete v areále vyzkoušet vše, co tu bikepark nabízí.

I závodník si přijde na své
Naprostou raritou bude v sobotu večerní měřený závod na trati FUNTRAIL, který se opravdu pojede tak trochu na Mongola, takže po tmě a bez pořádné časomíry! Start závodu bude z horní stanice lanovky po setmění přibližně okolo 19 hodiny. Nabalte si čelovky, svítilny a můžete vyrazit. Registrace do závodu bude probíhat během celé soboty až do 17:00 v půjčovně Lapierre přímo ve Ski areálu Kopřivná.

 Kola na koukání i na půjčení
Lákadlem bude určitě i prezentace kol od značky Lapierre, kde budete moct kouknout na žhavé novinky roku 2016 ! A pokud přijedete bez kola, můžete samozřejmě využít zdejší půjčovnu, kde seženete kola od trailových modelů, např. velmi oblíbený model Zesty, který jsme pro vás testovaly,  až po závodní sjezdový speciál pro divoké chlapy. To, že je lepší zadat rezervaci v předstihu, je znalým zbytečné psát….

Tak prima zážitkový víkend !

Autor: K.P. TZ

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková