Vánoční tipy speciál – kolo, cesta za zážitky pro dva

Dárky spojené s kolem nemusím být pouze hmotné věci a pouze pro jednoho. Stačí vybrat ten správný a o společné zážitky s kolem, na kole i bez, nebude nouze….

Čtyři tipy na dárek pro přítele, manžela – vášnivého cyklistu, který si užijete společně. Dárkem ho překvapíte a dáte jasný důkaz, že jeho vášeň pro kolo chápete a podporujete. A protože i vás kolo baví, i když možná v trochu lehčí formě, ráda ho třeba doprovodíte.

 

TIP 1.
Darujte permanentky na závody Kolo pro život 2016

BFL_GOLD_2016

Největší seriál maratonských závodů Kolo pro život netřeba dlouze představovat. Pokud váš partner v sobě má závodního ducha, jistě už něco absolvoval. Překvapte ho a darujte mu poukaz na startovné. Můžete vybírat z více variant. Pokud sportem žije celá rodina, předplaťte celý seriál a máte jistotu, že vás bude čekat krásných 16 víkendů napříč Českou republikou. A hned si můžete vybrat zajímavé lokality,které neznáte z turistického či kulturního pohledu, objednat ubytování a máte jistotu společně  prožitého času.

BFL_21

 

Jestli chcete mít naopak trochu kontrolu nad počtem víkendu, které budou patřit jen kolu, zvolte variantu jiného poukazu, kterým předplatíte pouze tři závody.Ty budou jeho. Vy naplánujte jiné tři  víkendy podle svého „gusta“, třeba také s kolem, ale už bez startovního čísla.

www.kolopro.cz

 

TIP 2.
Cyklistická dovolená – nové zážitky, noví přátelé

Italie_Vinschgau_2015_8

Jet na dovolenou s kolem ve dvou sice nabízí společně strávený čas, ale pokud máte rozdílnou kondici i představu o denní porci stráveného času na kole, je dost pravděpodobné, že o konflikty a nespokojenost jedné či druhé strany nebude nouze. Výbornou variantou je cyklodovolená s (prověřenou či na doporučení zvolenou) cestovní kanceláří. Kupte zájezd pro oba, kde je v programu prostor pro výkonnostní jezdce, ale i pro pohodáře. Náš tip je zájezd do krajiny jižního Tyrolska.
Prožijete si krásných 5 dní na kole, projedete si jabloňovými sady uprostřed vysokých hor, jenž vytvářejí úžasnou siluetu. Celé putování je velmi pohodové a převážně z kopce. A pro vašeho partnera je přichystaná výzva – zdolání nejznámějšího evropského  sedla Passo Stelvio , / výška 2760 m nad mořem/ , místa kudy vedou trasy věhlasného italského Gira. Jistě zážitek, za který vám bude děkovat i po návratu.

www.sunbike.cz

 

TIP 3.
Cyklistický víkend pro celou rodinu

201c21663e06d0bb2e0745cc90df8b2a

Křivoklátsko, Pálava, Krkonoše….to jsou destinace, kde probíhají cyklistické výukové kempy Pepy Dresslera. Záleží jen na Vás, jestli pořídíte voucher pro partnera a vy se zúčastníte jako doprovod a nebo zkusíte akci tipu „Jezdí celá rodina“. O zábavu nebude nouze, ať už jste v jakékoliv jezdecké úrovni. Vždy se objeví něco, co je dobré se přiučit nebo vyzkoušet poprvé. Rovnováha na kole, práce s těžištěm nebo výměna nášlapů za platformy…. Devět let zkušeností s pořádáním kempů je zárukou, že tento dárek není krokem vedle, ať už ho koupíte partnerovi nebo své ratolesti.

www.dressler.cz

A pokud chcete obdarovat kamarádku, která touží pouze po holčičí skupině, i pro tento případ máme doporučení . Vyberte některý z KolOna kepmů zkušené organizátorky, Téry Votavové, která kromě výuky na kole nabídne vždy i něco navíc.
www.kolona.cz

TIP 4.
Sunny holidays – kemp pro celou rodinu

Mallorka je cyklistický ráj….a jezdí se na ní trénovat v podstatě celoročně. V zimních měsících profesionálové, zjara nadšení výkonnostní a hobby cyklisté. Co takhle vyzkoušet dovolenou v době, kdy už se spojí cyklistické vyjížďky i s koupáním v moři a relaxem na pláži ?  S Alltraining.cz si můžete užít v květnu pohodovou dovolenou, buď s partnerem ve dvou nebo i se vaší  ratolestí, pro kterou je připraven také program na sportovní vyžití. Hoďte starosti za hlavu, sbalte do tašky pár věcí a aktivní dovolená může začít. V ceně kempu máte zapůjčení karbonového kola zn. Specialized, pro necyklisty jsou k zápůjčce zdarma např. kolečkové brusle Rollerblade. Bydlení v krásném, 4 hvězdičkovém hotelu, perfektní servis organizátorů a i společnost lidí se stejným zapálením pro aktivní dovolenou jsou zárukou příjemně strávených 7 dní.

Chcete dárek pro sebe ? Dejte tip svým blízkým, ať vám zakoupí Kemp Classic, který je určen především ženám.

www.alltraining.cz

Autor: Kája P.

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková