Cestujte, soutěžte a VYHRAJTE MIO

Chcete vyhrát navigaci nebo kameru MIO ? Stačí se zapojit do jednoduché soutěže….

Před časem jsme vám představily v testu cyklocomputer a navigaci MIO 5O5, nyní můžete vyhrát některý z dalších přístrojů  MIO.

Společnost MIO ČR spustila soutěž pro své příznivce o velmi zajímavé produkty: navigaci Mio Spirit 7500LM nebo kameru Mio MiVue 658 Touch, která získala v Anglii  prestižní ocenění SundayTimes Driving.

Jak soutěžit ?
Natočte autentickou situaci z cest, kterou  nahrajete na youtube kanál Mio Česká republika a Slovensko, a nebo pošlete na Facebook Mio Česká republika. Termín máte až do 6.5. 2016.

Víc a zábavně!
Účastník, který zašle nejvyšší počet nahraných videí, vyhraje Mio MiVue 658 Touch. Účastník, který pošle nejzábavnější video s nejvyšším počtem zhlédnutí, vyhraje navigaci Mio Spirit 7500LM.

O co se hraje?



Mio Spirit 7500 LM – navigace Spirit 7500 LM obsahuje doživotní aktualizace map a tak už se nikdy nebudete muset starat o nové mapy nebo změny v silniční síti. Spirit 7500 LM vás zavede novými silnicemi i na nové adresy včetně čísel popisných a orientačních bez zaváhání.

Navigace Mio Spirit 7500 LM je vybavena nejnovější a nejpropracovanější navigační technologií. Díky pokročilé technologii IQRoutes™ a LearnMe Pro™ se dostanete k cíli vždy rychle a komfortně.

Široký 5palcový displej zobrazí o 32 % víc plochy než klasické 4,3palcové navigace. Spirit 7500 LM díky většímu displeji nabízí velmi pohodlné ovládání a nadstandardní velikost zobrazených map i doplňkových informací.

600x600

Mio MiVue 658 Wifi – kamery, která obdržela prestižní ocenění SundayTimes Driving, http://www.driving.co.uk/car-clinic/buying-guide-leading-dashboard-cameras-dash-cams-reviewed/ .  Váš osobní svědek na cestách, s dotykovou obrazovkou. Kamera MiVue 568 je s 2,5” dotykovým displejem, vestavěnou GPS, možností uložení fotografie, směru, rychlosti a zeměpisných souřadnic a pak je synchronizovat s Google mapami.

Jaké jsou podmínky soutěže?
Zašlete autentické video ze svých cest. Nahrajte na youtube kanál Mio Česká republika a Slovensko a pošlete nám zprávu na fb. V nahraném videu rozmazejte pohybující se objekty, registrační čísla vozidel a obličeje osob, více informací zde http://www.zive.cz/bleskovky/youtube-nove-umi-rozmazavat-pohybujici-se-objekty-ve-videu/sc-4-a-181540/default.aspx

Pokud se Vám nepovede upravit video, napište do fb zpráv MIO. A následně nahrajete na YT kanál. Budete zařazeni do soutěže! Video nesmí obsahovat drastické záběry z dopravních nehod a nesmí odporovat politice sítí Youtube a Facebook. Link na FB https://www.facebook.com/MioCZSK/

CESTUJTE. NAVIGUJTE. OBJEVUJTE. BAVTE SE. SOUTĚŽTE.

Autor: TZ

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková