Vyzkoušejte na dovolené turistické kolo Kolos i s výbavou!

Zůstaly vám nějaké víkendy nebo dokonce týden volna a přemýšlíte, co s ním? Máme skvělý tip! Nikoliv na místo, kam vyrazit, ale JAK volno strávit. A dokonce víme o někom, kdo vám v tom pomůže…

Je jedno, kdy, kam a na jak dlouho s chystáte vyrazit. Jediné, co potřebujete, je mít chuť vydat se na dovolenou na kole. Chybí Vám dobře vybavené trekové kolo, nebo chcete vyzkoušet něco nového? Je tu zajímavá příležitost a to zcela zdarma.

Když slyšíte, že získáte něco zadarmo, také hledáte nějaký ten skrytý háček? V tomto případě můžete svou ostražitost zmírnit. Společnost Citybikes  nachystala prázdninovou akci a pro milovníky cykloturistiky zapůjčuje turistická kola KOLOS.

Je připraveno šest modelů nového turistického kola Kolos. Jsou to kola připravená na náročné cyklocestování. K dispozici je jak pánské tak i dámské trekingové kolo, a to ve třech různých velikostech. Pro vaši dovolenou budou kola vybavena expedičními brašnami Ortlieb nebo Sport Arsenal.

Kolos1

Takto vybavená kola si můžete u Citybikes vypůjčit a vůbec nezáleží, na jak dlouhou trasu pojedete, jestli 100 km nebo 1000 km. Vlastně naopak, čím delší, tím lepší – aby kola dostala pořádně „do těla”. Na dlouhé trasy „na těžko“ jsou totiž tato kola přímo stavěná.

Základem turistických kol Kolos je špičkový odlehčený rám z chrom-molybden oceli s proměnnou tloušťkou stěn trubek. Ocel je pevná a trvanlivá, zároveň oproti hliníku lépe absorbuje vibrace. V oblasti náročné cykloturistiky je moderní ocel již zažitým standardem.

Opravdu zadarmo?
Ano, půjčení kola KOLOS vás nebude stát nic. Jen se při svých výletech občas zastavit a zdokumentovat krásu kolem – a s kolem ;-). Případně natočit video, které pak Citybikes nesdílí na svých stránkách.

Užitečné informace:
Kola budou k dispozici v pražské prodejně od 31.5 do 31.10. 2016
Termín je nutné v předstihu rezervovat na info@citybikes.cz
Prohlédněte si modely vypůjčovaných kol  ZDE

Kolos2

Autor: Kája P.
zdroj: citybikes.cz

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková