DNK jsou mediálním partnerem silničního Czech Mix Teamu

DNK míří do světa….a to na dresech, které budou příští rok vozit dívky z Czech Mix Teamu…

Píšeme reportáže, testujeme kola, sdílíme s vámi svět novinek (cyklo, jak jinak ;), děláme rozhovory s top závodnicemi i těmi, co na kolo usedají až po práci a jízdou se baví. Ale také chceme podpořit české cyklistiky, které jsou kolu oddané a i když nemají zdaleka profesionální podmínky, věnují se mu s maximálním nasazením. I přesto, že právě jejich  disciplína  je trochu stranou zájmu, závody nejsou cílem televizních kamer, jejich výkony neplní sportovní rubriky národních médií.

Proto jsme na našich stránkách několikrát psaly o aktivitách Czech Mix Teamu. Toto sdružení podporuje silniční cyklistky a zajišťuje jim možnost startu na zahraničních závodech, kde sbírají cenné zkušenosti i motivaci k dalšímu tvrdému tréninku. A protože silniční cyklistika je o týmové práci a vzájemné pomoci, v dresu Czech Mix Teamu tak na jednotlivých závodech hostovaly například Tereza Trefná (nyní Beranová), Zuzana Neckářová, Nikola Nosková nebo slovenská šampiónka Janka Kesseg Štefková.

13652734_10209926340946238_318430685_n
Janka Kesseg Štefková hostovala v CMT na mezinárodním etapovém závodě Tour de Feminin. Na fotce v disuzi s cyklistickou univerzálkou, Ivanou Loubkovou

DNK se pro příští rok staly mediálním partnerem tohoto sympatického uskupení.
Holkám i celému realizačnímu týmu držíme palce, aby jejich tvrdý trénink nesl ovoce ve formě dobrých výsledků.

czech mix

Autor: redakce DNK

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková