Kde to koupím – DNK podzimní tipy

Další z našich nakupovacích tipů, tentokrát s nádechem podzimu…..

Podzim postoupil zas o krok dál a střídavě nám ukazuje své dvě tváře, Jemně prosluněné dny, kdy máme chuť na kole vyrazit do krásně probarveného lesa a vůbec nám nevadí, že nás tu čeká trochu bláta. Druhá tvář je méně vlídná, to když se déšť překlopí v trvalé mrholení a vypadá to na mrzutý, šedivý den. Pro takové chvíle je potřeba udržet dobrou náladu, třeba horkým čajem, dobrou knížkou, zachumlaná v hřejivé dece. Třeba s motivem, který prozradí vaší vášeň.

A pokud vám náladu vylepší nakupování a třeba i to, že uděláte radost někomu blízkému, podívejte se na naše DNK tipy. Snad  vás  inspirují …..

 

Kukačkám už odzvonilo?

S podzimem přichází i posun času, o hodinu delší lenošení v posteli je vykoupeno brzkou tmou, která zase zkrátí čas na vyjížďku. Co naplat, další cyklistická sezóna je u konce, ale s těmito krásnými cyklo hodinami si  můžete odpočítávat čas do té další.

 

ilbxazumrzkexf

http://www.fler.cz/zbozi/hodiny-prevodnik-blue-4614808

 

Kde jsou moje blatníky?

Kdo by neznal tuhle dokonalou scénu z ještě dokonalejšího filmu Obecná škola. Takže pokud je Váš drahý  závislý na kole a všeobecně se  to ví, že  ho neodradí žádný rozmary počasí,  tohle tričko bude jasná volba a trefný dárek.

 

obrazek3

 

http://www.hobbytriko.cz/zbozi-2/panske-tricko-pro-cyklistu-kde-jsou-moje-blatniky-bile-/

Déšť nás nezaskočí

I když na začátku vyjížďky vždycky doufáme, že na ní nepřijde řada, počasí není radno podceňovat. Pláštěnka prostě do výbavy cyklisty neodmyslitelně patří. A s tímhle fashion kouskem snad ani déšť vadit nemůže. V kombinaci s kalhotami budete jistě nepřehlédnutelná, ale i nepromáčená a to se cenní.

obrazek2

 

 

http://www.monton-cycling.cz/doplnky-obleceni/cyklisticka-plastenka-monton-rain-modra-2416.html

 

 

Všude dobře, doma nejlíp

Jsou dny, kdo to platí dvojnásob. Horký čaj, skořicové sušenky, příjemné čtení a teď už se jen zachumlat do deky. Jasně, že tahle chvíle chutná nejlépe, když už za sebou máte alespoň hodinku nějakého sportíku. Líbit se musí i nejen těm kolem posedlým, co říkáte?

shqijncatuwlpr

http://www.fler.cz/zbozi/cyklisticka-deka-6247815

prikryvka-na-jednoluzko-bile-barvy-s-kolem

http://dumdekorace.cz/deky-na-postel-3d-motiv/3659-prikryvka-na-jednoluzko-bile-barvy-s-kolem.html

 

Vybraly jste něco pro sebe nebo jako dárek pro kamarádku či přítele? Budeme pro vás hledat dál, tohle cyklistické nakupování nás zkrátka baví.

Autor: Katka P.

 

Katka Polívková