MOJEKOLO.cz otevřelo speciálku na ELEKTROKOLA

V Praze byla včera dopoledne otevřená nová speciálka na elektrokola, za kterou stojí známý internetový obchod Mojekolo.cz

Mojekolo.cz patří k největším internetovým e-shopům s koly a příslušenstvím  na našem trhu, ovšem nejde čistě o internetového prodejce, protože má i síť kamenných ochodů. Do včerejšího dne to bylo pět poboček, ta šestá  byla slavnostně otevřena v pražských Záběhlicích, nedaleko hostivařského lesoparku, v zcela nových prostorách.

ppbd1416

 

 

Na ploše 120m2 tu najdete elektorkola  značek GHOST, LAPIERRE, HAIBIKE a ELECTRA, dále také něco z nabídky Meridy a Leader Foxe. Své si tu ale najde i zákazník, který hledá klasické kolo, kromě e-biků si může na prodejně pořídit vše, co je dostupné na www.mojekolo.cz. Prodejna bude sloužit  také jako výdejní místo e-shopu.

Na slavnostním otevření nechyběli ti, kdo za otevřením obchodu stojí, včetně ředitele firmy Mojekolo, Jana Schindlera: “Nastupující trend elekrokol vnímáme jako výzvu do blízké budoucnosti. Prodeje elektrokol rostou nejenom v zemích západně od našich hranic, ale také u nás a proto jsme se rozhodli tento trend podpořit otevřením vlastní speciálky na elektrokola”, řekl při slavnostním otevření.

 

PPBD1466
Tři, dva jedna….slavnostní přestřižení pásky a zákazníci mohou vstoupit

 

Vedoucí nové prodejny je bývalý profesionální závodník, Tomáš Vokrouhlík, který je už mnoho let zodpovědný za první  pražskou prodejnu Mojekolo na Žižkově. „ Nepředpokládám, že by mi přibyl zásadně větší stres, obchod na Seifrtce má sehraný tým, který dobře funguje i v mojí nepřítomnosti. To se potvrdilo v posledních měsících, kdy jsem připravoval otevření téhle speciálky. A co se dopravy týče, jezdím pravidelně na kole, tak se mi tu profiluje pěkná trasa, určitě rychlejší, než když bych jel autem nebo MHD“, podělil se s námi Tomáš o postřehy k nové práci.

 

ppbd1438

 

Na zákazníky čeká vskutku bohatý výběr z téměř sedmi desítek kol, přičemž ty nejlevnější jsou městská elektrokola od Elektry, kdy cena začíná zhruba na třiceti tisících, pro fajnšmekry se tu blýská full od Lapierre, za téměř 120 tisíc korun.

ppbd1434
Je potřeba servis kola? I na to jsou v prodejně zařízeni…

 

ppbd1439
V sortimentu prodejny samozřejmě nechybí ani helmy a další doplňky z portfolia firmy Mojekolo

 

Pro pohodové nákupy bude v předvánoční čas také sobotní prodej, určitě stojí za to se do prodejny vypravit. Kromě elektrokol tu najdete například kompletní a designově velmi povedenou dámskou řadu Ghost Lanao a samozřejmě nechybí ani kola pro nejmenší.

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková