DNK ride # 2 Český rájem na silničkách

Další akce DNK, nenechte si ujít!

Nebudeme vám kazit den poukazováním na rychle ubíhající léto, zkracující se dny, proběhlou dovolenou, po které zbyly jen letmé vzpomínky. Naopak. Stále zbývá dost času na podvečerní vyjížďky na silnici či na biku, které rády plánujete po práci.

Ještě lepší je vyšetřit si víkend, to pak lze najezdit i do zásoby pro dny, kdy se počasí zpykne proti nám a spíš nabádá k čtení knížky nebo úklidu.

Pokud v tom nechcete jet samy, ale ještě byste tuhl sezónu nějaký pořádná cyklistický zážitek měla, přidejte se k nám na druhou DNK ride. Tentokrát bude patřit silničním kolům.

dnk

Oblast Českého ráje nabízí nejen překrásné výhledy na skalní města, nenáročné bikové trasy, ale i spoustu pěkných silničních možností. Místní dominanty spojují kvalitní cesty, vedoucí mimo rušný provoz, přesto končí na místech, odkud jsou krásné výhledy do kraje.

DNK ride Českým rájem bude naše symbolické rozloučení se silniční sezónou. A aby to bylo důstojné, naše etapy budou atakovat (nebo přesáhnou) magickou 100.

Motto: „Don´t worry 100“

Trasy, jejichž přesný itinerář prozradíme na místě, budou mít vše, co skutečná silniční cyklistika má mít: švihové rovinky, dlouhé stoupání i sjezdy za odměnu.

Po úspěšném víkendu na Kokoříně jsme pro Vás tentokrát rezervovaly celý Penzion, s apartmány a oddělenými ložnicemi. Zážitky na kole okořeníme i dalším společně stráveným časem, nebude chybět večerní posezení s debatou o silniční taktice, technice jízdy atd.

Full time DNK 2 noci, dvě jízdy

Pátek 22.9. příjezd 15 – 18 h, společné posezení
Sobota: ride # 1
, podvečerní program dle sil (výlet do Skalního města), večerní program
Neděle: ride# 2  
po dohodě lze Penzion vyklidit až odpoledne po vyjížďce
(za mírný poplatek)

Cena: 2000,- Kč (ubytování, dárek, trasování, iontový nápoj, servis kola, večerní přednáška o základech silniční cyklistiky, technika jízdy, strategie ve skupině, atp.)

Half time DNK 1 noc, jedna jízda

Pátek 22.9. příjezd 15 – 18 h, společné posezení
Sobota: ride # 
1 (nebo sobota večer příjezd a nedělní ride)


Cena: 1100,- Kč (ubytování, dárek, trasování, iontový nápoj, servis kola)

REZERVAČNÍ FORMULÁŘ  ZDE

Ubytování: Penzion *** rezervace pouze pro DNK, apartmány a rodinná studia s oddělenými ložnicemi, pro 2 – 6 osob, možnost vlastního vaření 
 (+ dostupná restaurace)

Rezervace: do 25.8. 2017  

Kapacita: max 16 osob!

Dle počtu a složení přihlášených účastnic se rozdělíme na dvě skupiny, každá se svým průvodcem.

V omezeném množství lze po dohodě domluvit zapůjčení silničního kola!

Platba a storno:

– do 31.8. platba na účet

– do 7.9. storno poplatek 10%

– do 15.9. storno poplatek  30%

– po 15.9. storno poplatek 50%

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková