Eurobike foto střípky #1 –tretry a sedla

Foto a video ohlédnutí za cyklistickým veletrhem Eurobike…

Dnešní ohlédnutí za cyklistickým veletrhem Eurobike bude plné fotek. Než z té spousty zajímavých úlovků, zachycených naším fotoaparátem vybírat pár kousků k detailnímu popisu, zvolily jsme jinou možnost.  Vidět co nejvíc. Téma? Co nového můžeme či budeme obouvat, dámy, v příštím roce?  A naš může usednout naše tolik citlivé pozadí?

Obojí nabízí nejen vysokou funkčnost, ale také zajímavý design, který ozdobí náš bike nebo nožku. Je na každé z vás, jak pobrat trend háčkovaných svršků treter.  Pro zastánce střízlivě klasiky je toho k mání také dost. Včetně „skrytých“ nových technologií, jakou je například vetkané karbonové vlákno do svršku tretry, které ji zpevňuje a zároveň nechává prostor pro maximální tuhost podrážky.

 Usedat pak můžete na extrémně tenká celokarbonová sedla, kde není ani gram navíc a o nějakém polstrování si můžete nechat jen zdát, a nebo nakousky méně známých značek, které ale rozhodně zpracováním nezaostávají za značkami věhlasnými..Snad i proto se snaží odlišit originálním designem.

Začneme krátkým videem, které jsme natočily s cílem vám předat alespoň kousek z osobité veletržní atmosféry.

Brzy budeme pokračovat, kdo se těší na dresíky, ať zůstane ve střehu!

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková