První dámský MODO víkend zakotvil na Davidově Mlýně

Pod taktovkou úspěšné bikerky Johany Kolašínové, která je zároveň i ambasadorkou dámské značky MODO, proběhl dámský cyklistický víkend. Jaký byl?

Tři dny ve znamení cyklistiky, odpočinku a pohody – takový byl první Dámský MODO víkend! Areál Davidův mlýn ve Starých Těchanovicích u Opavy poskytl holkám skvělé zázemí, bohatý program pod vedením MODO ambasadorek pak pořádnou dávku zábavy po celé tři dny.

Překrásné okolí Kružberské přehrady a řeky Moravice je více než vhodnou lokalitou pro cyklistiku a nejen ji. Panenská příroda a zajímavá výletní místa poskytla dostatek cílů pro vyjížďky. Místní traily ”Mlýnské stezky” zase ideální podmínky pro trénink techniky.

krásné okolí Davidova mlýnu
kola test

Po celý víkend byla pro účastnice k dispozici flotila testovacích kol Superior MODO, včetně žhavých novinek kolekce 2018 a zkušený mechanik, který zajistil stoprocentní servis nejen v zázemí, ale také během vyjížděk. Holky se tak nemusely o nic starat a mohly si naplno užívat.

Doplňující program v podobě zajímavých přednášek a kompenzačních cvičení poskytl příjemné chvíle k relaxaci a odpočinku po celodenní aktivitě.

cvičení

”Chtěly jsme pro holky připravit víkend, který nebude jen o bajkování a každodenním drilu na trailech. Snažily jsme se, ať si holky osvojí techniku jízdy na kole přirozenou cestou, takže jsme volily zajímavé trasy, které nejen poskytly ideální nenásilný způsob, jak se zlepšit v jízdě na kole, ale také možnost, jak zapomenout na každodenní stres a užít si zdejší nádhernou přírodu. Bajkování jsme doplnily o kompenzační cvičení, zajímavé přednášky a večerní posezení vždy bylo příjemným zakončením dne. Holky v neděli odjížděly nejen spokojené, ale také zase o něco jistější za řídítky svého biku”, řekla o povedené akci Johana Kolašínová, která už se teď těší na nějaké další pokračování.

náhledovka


Autor a foto: archiv Johana Kolašínová

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková