Tipy na vánoční dárky #2 – pro pány cyklisty

Vánoce se nezadržitelně blíží a tak vám přinášíme desítku tipů pro vaše partnery či kamarády cyklisty…

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Válce T1000 ANTARES

Pokud máte doma cílevědomého cyklistu, tenhle doplněk by neměl doma chybět. Tréninkové válce TACX mají konický tvar všech tří válců, díky tomu se lze  snadněji udržet uprostřed. Výhovou je i nastavitelná délka rámu jako pro MTB, tak i silniční kolo. Jsou velmi skladné, délka ve složeném stavu je 80cm.

Cena: 4 990 Kč

www.tacx.cz

Zimní šortky Scott Trail AS

Nové šortky Scott Trail AS potěší celoroční jezdce, kteří se řídí mottem, že není špatného počasí, ale jen špatné oblečení. Právě v chladných dnech udělají komfortní službu. Tato novinka má nepromokavý zadní díl i zateplenou přední část, nastavitelný pas a odvětrávací zipy. 

cena: 3 240 Kč

www.endorphinrepublic.com

 

 

Silné zadní světlo BONTRAGER Flare R

Je blikačka a blikačka. Toto zadní světlo je navržené zejména proto, abyste byli vidět i ve dne.  Denní viditelnost zvýší bezpečnost každé vaší jízdy, intenzivní světlo Flare R je díky výkonné CREE LED diodě viditelné na vzdálenost 2 kilometrů ve dne i v noci. Největším rozptýlením na silnici se tak díky svítivosti 65 lumenů a 270stupňové viditelnosti stanete právě vy.

Cena: 1 399 Kč

www.trekbikes.com/cz

 

Cycology

Značka Cycology dodává na trh nejen tyto fešácké boxerky, ale celou škálu oblečení s originálním potiskem. Ten  prozrazuje, že jeho nositel má cyklistiku jako životní vášeň, kterou může dát najevo i v civilu. Volba takového dárku nemůže být krokem vedle.

cena: 720 Kč

www.cykloprofi.eu

Zimní rukavice COLDBREAKER

Ergonomicky šité zimní rukavice jsou přizpůsobené přirozené poloze ruky.

Předností je vzdušný a větruvzdorný materiál, na 3 prstech mají silikonový materiál, k ovládání dotykového displeje. Pro perfektní usazení slouží gumová stahovací manžeta.

Cena: 999 Kč

www.kellysbikes.com/cz

Pánské tílko Northwave Res Light

 

Pánské tílko z biokeramického vlákna Resistex reguluje množství tělesného tepla, odvádí vlhkost a chrání proti UV záření. 3D struktura otvorů podporuje lepší odvětrání, konstrukce s plochými švy pak nabídne větší pohodlí.

Cena: 1099,-

www.n1shop.cz

Izolovaná láhev CamelBak Chute 

Izolovaná lahev nejen na vodu s chytrým uzávěrem zabraňujícím rozlití. Izolace vakuem udrží nápoj studený 48 hodin (objem 1,2 litru), respektive 24 hodin (objem 0,6 litru) a horký 6 hodin. Díky vysoce kvalitní nerezové oceli je lahev odolná proti nárazu. V nabídce jsou dvě velikosti (0,6 a 1,2 litru) a několik barevných provedení.

Cena: 899,-

www.progresscycle.cz

 

SKS TOM 7 sada nářadí

 

Lehká a kompaktní sada nářadí (multiklíč) obsahuje 7 nejdůležitějších nástrojů pro opravu na cyklo cestách. Součástí je praktický neoprenový obal. Sada obsahuje imbusy 2,5/3/4/5/6 Torx T25 a křížový šroubovák

Cena: 329,-

www.mojekolo.cz

Fotografická kniha KOLO

Fotografická kniha Markéty Navrátilové s názvem KOLO nesmí chybět v knihovně nadšeného cyklisty. KOLO už je třetí monografie Markéty a je souborným výběrem toho nejlepšího, nejhezčího a nejoblíbenějšího z tvorby známé fotografky Markéty Navrátilové za posledních 25 let z prostředí nejen profesionální cyklistiky.

Cena: 790 Kč 

www.ivelo.cz

Mens Crew WS Hot black


Teploučko i parádu nabízí funkční tričko značky Kask. Je ze 100% merino vlny, navíc má na přední části neprfofuk. Díky vlastnostem merino vlny si tak můžete užívat zimní biking nebo lyžování i více dní, aniž by vás stíhal zápach potu. Ploché švy pak zaručují pohodlné nošení.

Cena: 2 690 Kč

www.omoshop.cz

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková