DNK míří na Malevil cup. Můžeš taky!

Pozvánka od pořadatele, startovné od nás! Přidáš se?

Už za dva týdny a dva dny bude patřit golfový Resort Malevil v Heřmanicích v Podještědí bikerům, bikerkám i nejmenším bikerčatům. Startuje bikový maraton, který v loňském roce oslavil svou plnoletost. A také v letošním devatenáctém ročníku závod provede své účastníky překrásnou, z velké části chráněnou krajinou Lužických hor. Každý si tak může užít poctivý biking s mimořádnými výhledy, tedy pokud zvolí tempo, které něco takového dovolí.

Ředitel a zakladatel závodu Radek Petrák vzkazuje: “Přípravy maratonu jsou v plném proudu, ladíme poslední detaily zázemí na Ranči Malevil a veškeré služby pro týmy, závodníky a návštěvníky. Hlavní servisní zóny na trase, startu i cíli budou obsazeny mechaniky generálního partnera značky Author. Nově se budete moci spolehnout na mazací servis Aerotec, k dispozici budou myčky NilFisk a přípravky Cyklostar. Stánek na Malevilu bude mít i tradiční partner Mitas. Připraveno pro vás toho bude víc. Pořadatelé z Pakli sport klubu udělají vše pro to, abyste si krásné jezdivé traily Lužických hor mohli užít naplno opravdu všichni“.

malevil-cup-2017-web-1337283890F-B458-BE9C-45F2-A210A712DB9B

Tato pozvánka platí do puntíku. O malebném Podještědí, které stojí za návštěvu i jako turistický cíl není třeba se víc rozepisovat. Malevil ale myslí i na širokou bikerskou veřejnost, na ty, co nemají příliš natrénováno a ani netouží překonávat své limity zdoláváním 100 kilometrových tras. Malevil nabízí hned 4 závodní trasy, z kterých si musí vybrat skutečně každý.

DNK a další výzva

Akční Blinduro, pohodový Bike Prague, výkonnostní a pěkně terénní Malevil. Dámy nejsou dámičky. Po loňské premiérové účasti, kde jsme v skromném počtu vyrazily na zkušenou, vracíme se s natěšením znovu. Opět budeme mít v místě startu a cíle stánek, zázemí pro závodnice, možnost připravit své svaly startovní emulzí BINA. A především se navzájem podpořit před samotným závodem a následně sdílet své zážitky po dokončení. V tuto chvíli už se v našich řadách spekuluje, kdo na jakou trať vyrazí. Láká nás výzva v podobě 65 kilometrů. Nebo jistota loňské 45 ky? Nováčci nejspíš vyrazí na pohodovou 25 km jízdu.

A co Vy? Přidáte se?

malevil-cup-2017-web-5415CB1AA5-7D3B-8235-EABF-F711F474F1B7

SOUŤEŽ O STARTOVNÉ ZDARMA!!!

Abychom Vás podpořily v rozhodování, máme tu možnost vyhrát startovné ZDARMA na jakoukoliv trasu. Stačí, abyste nám napsala odpověď na jednoduchou otázku. Kdo je GENERÁLNÍM PARTNEREM maratonu Malevil cup? Kdo neví od boku, nápovědu najdete v textu nebo v úvodní fotce článku.

Své odpovědi pošlete nejpozději do pátku 25. 5. 2018, do 12 hod na damynakole@gmail.com  . Krátce po poledni zveřejníme na Fb stránkách výherkyni, které se samozřejmě ozveme k domluvení dalších podrobností.

veronijka-750x422 (1)

A ještě jedno motivační ohlédnutí za loňským bojem slečny Veroniky…

„Bylo to mega náročný a dalo mi to obrovskou zkušenost. Na cca 4 km jsem mela defekt, který mi vygeneroval kousek přes hodinu zpozdění. Odhodlaní závod dokončit se ale nevytratilo, přeci nemůžu mít vedle svého jmena „DNF!“ S pomocí a podporou holek problém vyřešen, a tak nasedám zpět na kolo a vydávám se vstříc zbývajícím 42 km. Byla to bitva s mým tělem, kterému už se nechtělo šlapat, každý kopec byl výzva. Bojovala jsem i se sebou samotnou, když už člověk cítí že to fakt asi nedá. Ale … ten pocit, když nakonec vidíte ceduli poslední 1 km k cíli je proste úžasný!!!! Nezapomenutelný a příští rok: Malevile budu ready!“

STARTY

Trasa A 100 km start v 08:30
převýšení  2 230 v.m.
Trasa B   65 km start v 10:00
převýšení  1 540 v.m.
Trasa C   45 km start v 10:30
převýšení     960 v.m.
Trasa D   25 km start v 10:30 
převýšení     480 v.m.
Rodinná ČOKO jízda start v 08:45, (12 km)

PREZENTACE

Resort Malevil – Heřmanice v Podještědí

pátek     8. 6. 2018     16.00 – 20.00 hod.
                                   TRASA  A, B, C, D

sobota   9. 6. 2018      6.30  –  7.30 hod.  TRASA  A
                                    6.30  –  8.30 hod. TRASA  B
                                    6.30  –  9.30 hod. TRASA  C, D

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková