Hola, Malevil volá! Pojeď s DNK. Nebo vyhraj startovné pro kamarádku

Za necelé tři týdny startuje už 20. ročník kultovního maratonu Malevil cup. Ani letos nebudeme chybět. Přidej se, užij si to s námi! Nebo se alespoň zapoj do soutěže…

Dvacítka…to je krása! Ano, už po dvacáté se v Lužických horách pojede mezinárodní maraton horských kol Author Malevil cup. Golfový Resort Malevil v Heřmanicích v Podještědí nabídne příjemné zázemí, trasy závodu vás pak povedou z velké části chráněnou krajinou Lužických hor. Každý si tak může užít poctivý biking s mimořádnými výhledy.

A nejen to! Letos se na populárním Malevilu můžete potkat (nebo dokonce zazávodit) s hvězdou světové MTB scény Majou Wloszczowskou, která přislíbila i autogramiádu. 

DNK daruje startovné zadarmo!

Že se na to necítíš? Pořadatel připravil 4 trasy, které se liší délkou i technickou náročností. Jsou oddělené starty. Výmluvy neexistují.

My opět zajistíme v místě startu a cíle stánek DNK, nabídneme zázemí pro závodnice, které se k nám připojí, budou tu k vidění i prodeji naše nové dresy, funkční bamboo trička a další doplňky.

V tuto chvíli už se v našich řadách spekuluje, kdo na jakou trať vyrazí. Na výběr je toho hodně, od pohodové 25km trasy, přes dvě „rozumně dlouhé“ vzdálenosti, tj. 45 a 65km, až po 100km, která je pro skutečně drsňačky.

 SOUTĚŽ O STARTOVNÉ ZDARMA !!!  a dárek z DNK  kolekce

 Chceme, ať nás je víc. Rády děláme radost. A co vy? Máte to také tak?

 Pokud ano, bude pro vás naše soutěž o startovné na závod snadná věc.

 Máte v okolí někoho, kdo váhá s účastí? Koho by dárek ve formě startovného zadarmo povzbudil a přijal by účast jako výzvu?

 Napište nám KOMU A PROČ byste startovné věnovali.
 Na jakou trasu by si podle vás měl váš/vaše kamarádka troufnout?

 Nezapomeňte přidat kontaktní údaje (email vybrané osoby), pošlete na adresu:damynakole@gmail.com

 Pokud vybereme právě Váš email, pošleme dárek i vám. Malé překvapení z kolekce DNK, ponožky nebo lahev s   naším logem. 

A tady jsou všechny důležité informace k maratonu MALEVIL Cup 2019

Datum startu jubilejního 20. ročníku mezinárodního marathonu horských kol Malevil Cup se značně přiblížil (8.6.2019) a vy máte poslední dny na registraci za zvýhodněnou cenu a s bonusy.

Součástí startovního baličku bude oblíbený multifunkční šátek s logem závodu, vyrobený z velmi kvalitního materiálu. Výběr bude ze šesti barevných kombinací při výdeji startovních čísel. Vaše jméno bude uvedeno na výročním startovním čísle a můžete být zařazeni do startovní vlny podle vašeho výsledku z předešlých let, případně můžeme vaše výsledky zohlednit “divokou kartou”. Toto vše na vás čeká, pokud se přihlásíte do 27. května 2019.

Vstup do registrace ZDE

Pro rok 2019 došlo k úpravě trasy závodu A 100 km od rozdělení A – B tras Hain – Kammbaude po místo v mapě označené jako Wache. Nových cca 8 km trasy vás provede německou stranou Lužických hor. Myslíme si, že se vám to bude líbit.
Mapy, profily, servisní občerstvovací zóny ZDE.

Opět bohatá tombola. Z Malevilu se nevyplácí odjíždět příliš brzy, i letos budou zajímavé ceny – kolo Author A-RAY v ceně 69.990,- ,špičkové servisní nářadí Park Tool, zájezd do regionu Dachstein/Schladming a mnoho dalšího. 
Slosování startovních čísel proběhne po vyhlášení vítězů všech kategorií v sobotu 8. června.

Hotel a kempování. Pokud se chystáte přespat na Malevilu, i letos bude možnost kempovat přímo na místním golfovém hřišti. K dispozici budou od pátku do neděle teplé sprchy, hlídání kol i sanitární zařízení TOITOI, více ZDE.

Zajímavou variantou může být ubytování v nově otevřeném Hotelu Kleis – pivovar Cvikov

Aktuální startovní listina  ZDE 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková