10.12 – Adventní kalendář DNK

Otvíráme první desítku 🙂

SOUTĚŽ UKONČENA!
Vítězem se stává Karin Prchlíková 
Gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

První desítku soutěžních dní uzavíráme jednou pěknou pestrobarevnou cenou. Pozor ale, nebude to žádný měkkouš, naopak u tohoto produktu se pevnost vyžaduje! Ano, dnes soutěžíme o cyklistickou přilbu německé značky Crattoni.

Soutěžní otázka bude vyžadovat trochu píle a aktivity, ale vzhledem k ceně se to jistě vyplatí. Přilby Crattoni dováží společnost Schindler, která zastupuje tuto německou značku. A k tomu i dalších 16.

Vyjmenujte další tři značky, které společnost Schindler zastupuje a do ČR dováží?

Odpovědi zasílejte na kate@damynakole.cz

Opět to bude mít snazší ten, kdo sleduje naše články, respektive na YouTube kanálu dáma na kole videa z prezentací. Tam najdete určitě dostatečnou nápovědu, pokud samozřejmě budete potřebovat 

Jedna z velmi úspěšných přileb od Crattoni je Allmoutain model C-Maniac Pro. Pro všechny, co baví divočit na trailech a hledají i důkladnou ochranu obličeje. C Maniak Pro má odnímatelný chránič, což nabídne slušný komfort při jízdě na kopec. Vyměnitelný kšilt zas nabídne možnost si pohrát s barvičkami ..třeba sladit s vaším oblečením.

Crattoni C-Maniak nabízí ochranu, je ale i dostatečně vzdušná, má celkem 14 větracích otvorů. Potěší i váha, která je 390gramů. Mimochodem, přilba C-Maniak Pro udělá dobrou službu i dětem, a to nejen na kole, ale třeba i při učení se na in-linech, skateboardu.

Crattoni C Maniak Pro je nabízen v 9 barevných variantách a cena je 2899 Kč.

Katka Polívková