Černý do bláta, bílý, když bude vedro! Přední česká bikerka předvedla své nové dresy

Spousta změn je u české bikerky Jany Czeczinkarové. Takhle vypadají její nové dresy…

Přestup do elity, nová škola, nový tým, ale také nová role, kdy si Jana přidala k roli závodnice ještě tu manažerskou. Právě nyní představila svůj projekt a také nové dresy LIV Mistral Cycling teamu.

Po pěti sezonách strávených v týmu Jaroslava Žitného po boku Jana Škarnitzla a Josefa Jelínka se rozhodla vzít svou kariéru profesionálního sportovce do svých rukou. “Chopila jsem se nové výzvy, a roztočil se tak kolotoč mé manažerské práce. Skloubit všechny schůzky s tréninkem nebylo snadné, mám svůj zajetý režim a bylo těžké ho nabourat. Ale uvědomovala jsem si, že je to nová příležitost a posun kupředu, a tak jsem si za tím šla,” prozradila Jana a zároveň přiznala, že zajišťování sponzorů a týmu nebylo zpočátku jednoduché.

“Zejména první schůzky byly těžké, ani jsem nevěděla, co bych měla říkat, ale pak už to šlo líp a líp a musím říct, že mě to začalo bavit. Absolvovala jsem desítky schůzek a jednání, začala jsem se po chvíli cítit jistější v kramflecích. Ale mám asi i výhodu prostě v tom, že jsem ženská a blonďatá a jsem pečlivá. Každopádně nejtěžší bylo sehnat finance, dávala jsem to celou zimu dohromady, ale i to se nakonec podařilo,” líčila Jana.

A takhle se studentce grafického designu povedly navrhnout dresy. Jeden černý do bláta a deště a bílý, když bude horko.

Tak který letos unosí Jana víc?

Více o týmu na partnerském serveru mtbs.cz

Foto:Jan Strnad

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková