Specialized zve na Test the Best. Začíná se u Hostivařské přehrady

Víkend s top modely gravelů, silniček a biků, ale také pohodičku u vody s rodinou – to můžete zažít už příští víkend na akci značky Specialized

Test the Best se vrací a začíná ve skvělé lokalitě – okolí Hostivařské přehrady. Ano, přilehlý lesopark i navazující cesty skrývají možnosti od gravelu až po enduro s hodně slušnými polety. Samozřejmě stejně dobré jsou i silniční možnosti. Po minulém ročníku, kdy sice nepřálo počasí, ale i tak byl o akci slušný zájem, se české zastoupení těší na letošní pokračování.

A že je na co se těšit, potvrzuje i pozvánka.

“Přijďte otestovat modely kol Specialized pro rok 2020. K testu budete mít k dispozici silniční i horská kola. Pro štěrkoletce budeme mít připravený nový model DIVERGE (znáte z našeho testu), pro fanoušky elektrokol modely TURBO CREO SL (i to jsme vám představily), TURBO KENEVO, VADO SL a samozřejmě tolik oblíbené a úspěšné LEVO FSR včetně varianty SL,” zve na testovací akci české zastoupení značky.

Pro zájemce je tu důležitá informace. Z důvodu dodržení počtu účastníků, možnosti kontroly bude testování umožněno jen lidem registrovaným předem na webu www.testthebest.bike.

Termín a časy testování

Sobota 27. 6. od 10 – 17:30

Neděle 28. 6. od 10 – 16:00

  • testovací dny jsou rozděleny do jednotlivých bloků trvajících 1h. Na začátku každého testovacího dne si můžete zarezervovat kola na celý den

  • přilba je povinná! Bez té vás na kolo nepustí

  • při registraci je nutný občanský průkaz pro kontrolu s vaší online registrací

 

Podrobné info i registraci najdete na www.testthebest.bike

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková