Scott Contessa Signature. Luxusní, elegantní…tvoje!

Další z velmi příjemných překvapení od Scottu pro sezónu 2021. Nová kolekce Contessa Signature- Luxusní, elegantní, technická, originální, zkrátka Tvoje

To, že Scott věnuje dámské kolekci opravdu velký prostor je zřejmé už řadu let a lze říct, že řada Contessa v podstatě kopíruje nabídku pánskou a to napříč silničkami, gravel biky, xc závodničkami i trialovými koly. A nechybí ani kola pro ostré divoženky, s velkými zdvihy a mohutnými plášti – enduro biky. To platí samozřejmě i na rychle se rozvíjející segment elektrokol.

Letos ale vytáhli designéři další eso – tím je nová výběrová kolekce Contessa Signature.

Na jejím vzniku se podílely i ženy a jejich vzkaz je jednoznačný: nezáleží, jaké kolo chceš, umíme tě pro tvé dobrodružství vybavit tím nejlepším. A nutno dodat, že každá žena, která neodolá kouzlu kolekce Signature bude krásná, elegantní a hýčkaná materiálem.
Spojujícím prvkem je jednotný design, list stromu, jako symbol doteku přírody, tam, kam kolo patří. Ten najdete na kolech, oblečení i doplňcích.

Co vše patří do této výjimečné kolekce Scott Contessa Signature?

Kolekce pokrývá silniční cyklistiku i MTB, v doplňcích jsou v nabídce 4 přilby (Centric Plus, Vivo Plus, Stego Plus a ARX Plus), dva typy bot z nejvyššího levelu (Road RC Lady a MTB RC Lady), sladěny jsou brýle Shield a samozřejmě nemůže chybět kompletní kolekce oblečení a dalších doplňků pro silnici, XC, Trail …až po enduro.

Contessa Signature kola

Klenotem v koruně kolekce Contessa Signature jsou kola, pro silnici byl vybrán Addict RC 15, milovnice offroad jízdy mají pro své zážitky model Addict Gravel 15.

Na vrcholu bikové nabídky trůní vymazlený Spark RC 900, kterého doplňuje s vyššími zdvihy Ransom 910. A poslední zástupce je z řady elektrokolo a důvěru dostal Genius eRIDE 910.

Contessa Signature oblečení a doplňky

Při navrhování série Contessa Signature nešlo jen o vytvoření praktické kolekce, ale patří sem produkty s kreativními prvky a funkčními vlastnostmi, takže se ženy budou cítit skvěle a budou věci oblékat s radostí.

V nabídce jsou elegantní komplety v provedení krátký nebo dlouhý rukáv, volné i přiléhavé kraťasy. Tlumené barvy s luxusně vypadajícím detailem-lesklým nápisem Signature na hrudi.
Dokonale sladěné rukavice, šmrnc jezdkyně podtrhne barevně ladící helma nebo tretry. Prostě jen pro Tebe – od hlavy až k patě.

Podrobné představení jednotlivých kol i doplňků najdete postupně v našich rubrikách, info o dostupnosti a cenách na stránkách českého zastoupení značky Scott.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková