1.12. – DNK Adventní kalendář

První soutěžní den je tu!

SOUTĚŽ UKONČENA! A vítězem se stává Kristýna Sedlak 🙂 Té gratulujeme a všem děkujeme za odpovědi!

Pláště jsou zásadní součástí kola, jejich volba výrazně ovlivní náš dojem z jízdy v terénu. Pláště, respektive jejich hmotnost, šíře, vzorek a směs, z které jsou vyrobeny ovlivňují např. přilnavost k povrchu, trakci, rychlost…zkrátka investice do vhodných plášťů, které korespondují s našim stylem i charakterem ježdění se vyplatí. Někdo se rovnou vybaví kompletními vypletenými koly, které střídá, úspornější, i když trochu pracnější variantou je výměna samotných plášťů. ¨

My můžeme potvrdit, že to za tu práci stojí! A díky naší dnešní soutěži třeba pávě vám obohatit výbavu. Nebo poslat dárek, který vy nadělíte někomu pro radost! O tom, že bude veliká, není pochyb – soutěžíme o plášť značky SPECIALIZED, model Fast Trak 29×2.3

Tenhle plášť patří mezi velmi oblíbené všemi příznivci xc a maratonského ježdění. Cílem výrobce bylo nabídnout vzorek, který propojí rychlost, ale také podrží v momentě, kdy to biker klopí v zatáčce. Proto tu najdete desén s ostřejším bočním vzorkem, ale také většími rozestupy, což vylepšuje čištění pláště.

Pro výrobu pláště byla použita směs GRIPTON, jak její název napovídá, má vliv na přilnavost pláště za sucha i mokra.

Plášť v rozměru 29×2,3“ stojí 1000 Kč, my děkujeme českému zastoupení Specialized za cenu, která udělá radost někomu z vylosovaných. Jako bonus se můžete těšit i na stylovou „S“ kšiltovku.

Soutěžní otázka zní:

Jaké používáte pláště do mokrého (podmáčeného, bahnitého) terénu?

Teď už stačí napsat odpověď na naši emailovou adresu damynakole@gmail.com

Do slosování se přijímají pouze odpovědi došlé v den, kterého se týká soutěžní otázka, tj. musí přijít do půlnoci soutěžního dne.

Výherce zveřejníme následující den na stránce se soutěžní otázkou a také na Facebooku Dámy na kole.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková