Bike Evy Samkové v aukci! Výtěžek z prodeje GHOST Slamr 9.9 LC jde pro Klokánka

Za kolik se vydraží? Podepsané kolo Evy Samkové jde do aukce. Výtěžek obdrží děti z projektu Klokánek

Celoodpružené horské kolo značky GHOST, na kterém Eva Samková od roku 2019 trénovala a projela Česko při natáčení pořadu “Českem nejen za sportem” jde do aukce. Celý výtěžek z aukce věnuje organizátor dražby, cyklo e-shop Mojekolo.cz, dětem z projektu Klokánek. Dobročinná aukce startuje v pátek 25. března 2022 na aukčním portálu Aukro.

 

Horské kolo GHOST Slamr 9.9 LC sedlá Eva od podzimu 2019. Od té doby si její karbonový all-mountain stroj užil pozornost kamer České televize, sjel nejzajímavější české traily a ochutnal pot i slzy při trénincích vrcholové sportovkyně.

Teď se Eva Samková se svým celoodpruženým kolem GHOST loučí, aby mohlo dělat radost novému majiteli, který Evino vlastnoručně podepsané kolo vydraží.

Celý výtěžek z této dobročinné dražby věnuje Mojekolo.cz dětem z projektu Klokánek.

“Do dražby jde prvotřídní all-mountain stroj, který je díky našim mechanikům ve stavu téměř nového kola. Navíc má na sobě podpis dvojnásobné olympijské medailistky. V době uvedení na trh mělo kolo na sobě cenovku 104 990 Kč. Doufám, že se nám v aukci podaří tuto částku překonat,” komentuje akci Jan Schindler, CEO Mojekolo.

Dobročinná aukce startuje 25. března 2022 na aukčním portálu Aukro. Dražit se bude až do pondělí 4. dubna 2022. Největší příhoz rozhodne, kdo si podepsané kolo odveze domů. Odkaz na aukci najdete na konci článku, další zajímavosti k projektu na stránkách organizátora akce, spol. Schindler.

Ghost Slamr 9.9 Evy Samkové

Červený GHOST Slamr 9.9 LC ve velikosti M sedlá Eva od podzimu 2019 a když si ho odvážela z žižkovské prodejny MOJEKOLO Praha, měl na sobě cenovku 104 990 Kč. Od té doby si Evin celoodpružený all-mountain stroj užil pozornost kamer České televize, sjel nejzajímavější české traily, ochutnal pot i slzy při trénincích vrcholové sportovkyně.

Evin Slamr prostě má co vyprávět. I proto se mu dostalo prvotřídní péče od mechaniků z MOJEKOLO, kteří ho po technické stránce dostali do perfektní kondice. Chyběla už jen památka na jeho bývalou majitelku, tak ho Eva vlastnoručně podepsala.


O projektu Klokánek

Klokánek je projekt Fondu ohrožených dětí, jehož cílem je nabídnout týraným, zanedbávaným, zneužívaným, opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem namísto ústavní výchovy přechodnou rodinnou péči.

V Klokánku děti žijí tak, jako by byly u příbuzných. Bydlí v samostatných bytech, kde se o ně starají tzv. tety.

Každá má na starost max. 4 děti, o které pečuje po všech stránkách až do doby, kdy se mohou vrátit zpět domů, do náhradní rodiny, případně do jiného zařízení dlouhodobé péče.

Klokánky jsou rozmístěné po celé České republice a výherce aukce dostane možnost vybrat jedno z celkem 15 zařízení Klokánek, které výtěžkem z aukce podpoří

Technické parametry kola

Modelový rok: 2020

Velikost rámu: M

Rám: SLAMR LC (podepsaný Evou Samkovou)

Materiál: karbon

Vidlice: Rock Shox Pike Ultimate RCT3 130 mm

Zdvih přední: 130

Tlumič: Rock Shox Deluxe Ultimate RCT 130 mm

Zdvih zadní: 130

Přehazovačka: SRAM X01 Eagle 12-S

Typ řazení: SRAM GX Eagle

Počet rychlostí: 1×12

Kazeta: SRAM XG 1275 10-50

Řetěz: SRAM GX Eagle

Kliky: Truvativ Stylo 7K 32T

Pedály: Exustar PB553

Středové složení: SRAM PressFit DUB

Brzdy: Formula Cura 2 2/2 Piston 203 / 180 mm Disc

Zapletená kola: Syntace W28i 15×110 / 12×148 mm, Sram XD

Sedlovka: Hodaka Dropper Post 31.6 mm

Sedlo: Ergon SME3 Comp

Představec: Ground Fiftyone Team Dia. 31.8 mm

Řídítka: Ground Fiftyone Race 780 mm Rise 15 mm Dia. 31.8 mm

Gripy: ESIgrips

Velikost kol: 29

 

Původní cena: 104 990 Kč

Odkaz na AUKCI zde

(budeme aktualizovat po otevření aukce 23.3.)

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková