Slovenský Kellys otevřel svou první českou značkovou prodejnu. Najdete ji v Hradci Králové

První Factory Store v Česku má i značka Kellys

Mezi značky, které budují své monobrandové prodejny, se v Čechách nově zapojuje také nejsilnější slovenský výrobce jízdních kol, značka Kellys Bicycles.

Kellys s otevíráním svých Factory Store začal pochopitelně nejprve na domácí půdě, kde v současnosti provozuje celkem pět prodejen. Ta dosud největší s rozlohou 450 metrů čtverečních je v slovenské metropoli v Bratislavě, další najdete také v Dunajské Stredě, Nitře, Košicích a Prešově.

Královohradecká značková prodejna Kellys našla svou adresu v nové části OC Atrium a na prostoru se nešetřilo, k dispozici je tu celkem 630 metrů čtverečních.

První dojem je důležitý

Tak, jak velí současný trend, prodejny nemají za cíl prostor vyplnit co největším množstvím kol, důraz je kladen na design, aby se zákazníkovi nabídlo příjemné a přehledné prostředí pro nákup. Proto tu je vystaveno „jen“ 131 kol, plánovaná kapacita je na 200 modelů.

Od hlavního vchodu vede středem prodejny červený koberec, po stranách ho lemují obrazové výstavky vybraných modelů kol. Prostor působí velmi vzdušně, pro zákazníka je tu dostatek místa, aby si prohled jednotlivé modelové řady kol, i doplňků s logem KLS.  

Levá část prodejny je rozdělena prosklenou stěnou na dvě části. V zákaznické sekci najdete kompletní nabídku elektrokol, v druhé části za prosklenou stěnou se pak nachází servisní zázemí, kde vám vyservisují kola všech značek. Pro zvědavé a zvídavě se tak nabízí možnost mechaniky při práci sledovat.

Půjčovna, test centrum

Nedílnou součástí všech Kellys Factory Store je také půjčovna elektrokol, zde se můžete domluvit na otestování některého z dostupných modelů.

 

Ambasadorkou je i Gabriela Soukalová

Při slavnostním otevření prodejny nechyběla řada zajímavých osobností, spojená se značkou Kellys. Vedle dámy nejvyšší, Beáty Popelkové, která je country manažerkou a má na starosti Kellys v Čechách a na Slovensku, se slavnostního otevření účastnili také moderátorka a bývalá biatlonistka Gábina Soukalová, týmový sjezdař Rasťo Baránek, účastník Red Bull Rampage Tomáš Zejda nebo slovenský MMA bojovník Atilla Végh.

Hradcem to nekončí

 

Plány Kellysu otevřením hradecké prodejny nekončí. V hledáčku jsou další města včetně Prahy, v Kellysu plánují expandovat na jih Čech a dalších regionů. Slovenský výrobce by chtěl otevřít každý rok novou prodejnu v následujících pěti letech. Aktuální seznam všech prodejců najdete na stránkách www.kellysbike.com.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková