Trutnov Trails zahájily letošní sezónu. S novinkami

Další oblíbená destinace zahájila svůj provoz…

Příchod jara je tradičně spojen i s oficiálním otevřením oblíbených bikových lokalit. Minulý víkend zahájily sezónu společnou brigádou Rychlebské stezky, na prodloužený velikonoční víkend se můžete vydat do další oblíbené lokality-na Trutnov Trails.

Od 6.dubna jsou, až na pár omezení, otevřeny všechny traily. Těšit se ale můžete i na pár novinek. Vedle důkladného vyčištění po zimní pauze tu přibylo několik lávek a kamenitých úseků.

Jsme na prahu sezóny, proto je nutné respektovat i dočasné uzavírky. Aktuálně jsou bohužel uzavřeny traily Žiletka a 5 buků z důvodu oprav po těžbě a spodní dvě sekce Floutka, které jsou ještě rozměklé! Horní čtyři sekce jsou nachystané, pro příjezd do trailcentra ale využijte jiný trail.

Je tu i důležitá informace ohledně parkování. Už nebude možné ani provizorně využít soukromou zahradu u hospody, a tak jediným možným místem je záchytné parkoviště na terasách Mrtvého jezera. Odtud dojedete trailem do Lhoty a pokračujete na hlavní kopec.

 

V půjčovně nově kola Scott

Pro letošek v půjčovně najdete nové modely kol Scott, a to jak nejnovější Geniusy, tak elektrifikované Striky a Ransomy. Pokud zvažujete jejich vyzkoušení, tak si je můžete zadat online rezervaci. K vyzvednutí budou u parkoviště.

Trailcentrum bude otevřené od čtvrtka do pondělí od 9 do 17 hod, v pátek bude otvíračka prodloužena až do 23 hod.

 Aktuality a info k trailům najdete ZDE.

 Odkaz na půjčovnu a online rezervaci najdete ZDE.

 

Foto:Trutnov Trails

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková