Fotogalerie RM GravelRide 700

Nedávný video test karbonového RM GravelRide 700 doplňujeme o komentovanou fotogalerii

Rock Machine GravelRide CRB 700 je karbonový gravelový speciál se špičkovým lehkým a rychlým rámem. Jde o unisex kolo, nabídka je v rozpětí velikostí 52 až 56, resp. S až XL. Tyto čtyři velikosti pokryjí výšku postavy od 155 cm až do 200 cm. V této specifikaci je GravelRide navržen v modro-oranžovém designu, v lesklé úpravě. Značka Rock Machine má v nabídce ještě vyšší model gravelu CRB 900 v světle olivovém odstínu v kombinaci s černými prvky.

Mid modulus karbon, z kterého je tento gravel vyroben, vyniká kromě tuhosti i skvělou mírou pohodlí, kterou oceníte obzvlášť v gravelových a off road pasážích.

Gravelride CRB 700 je osazen gravel sadou Shimano GRX ve specifikaci 2×10. Dvojtác s 46 a 30 zuby a k tomu kazeta v rozsahu 11-36 umožňuje pěkný výběr převodů a podrží jak v prudších kopcích, tak nabídne i slušnou rychlost na silnici.

Průchodnost karbonové vidlice umožňuje osazení širokými gravelovými plášti, zde výrobce nasadil model WTB s kevlarovou patkou v šíři 45 mm.

Na středu mají jemnější vzorek, který potěší malým valivým odporem, zatímco po stranách je dezén vyšší, což zajistí stabilitu a podporu v terénu a zatáčkách.

Od značky WTB je i sedlo, jde o pohodlný model WTB SL8 Comp, s relativně nízkou hmotností.

Karbonová sedlovka, ale také představec a řídítka jsou z nabídky One 1. Zajímavým doplňkem, který určitě stojí za zmínku je protiskluzová omotávka s reflexní úpravou.

Díky rozšířenému počtu návarek, díky kterým si můžete nasadit tři bidony, blatníky, přední i zadní nosič, na které připevníte brašny, je Gravelride připraven pro bikepackingová dobrodružství. 

Informace o dostupnosti i dalších variantách modelu GravelRide najdete na stránkách výrobce znyčky Rock Machine

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková