Svátek všech zamilovaných, svatý Valentýn, který připadá na 14. února, jistě každý dobře zná. Pravda, v našich končinách není tak rozšířený jako například v Americe, podle dva roky staré statistiky se za tento svátek v USA utratí 18,5 miliard dolarů! 

I tak se u nás těší velké oblibě a to i přesto, že tradičním svátkem lásky je spíš 1. květen.

Každý zamilovaný pár tento svátek pojímá po svém, někdo zajde se svou drahou polovičkou na speciální valentýnskou večeři, někdo zas pořídí dárek. 

Ať už tenhle americký svátek slavíte nebo ne, rozhodně můžete využít příležitosti a zapojit se do naší Valentýnské soutěže. Nebojte nebudete muset posílat žádné zamilované fotky, ale trochu romantiky přeci jen potřeba bude, ale k tomu až za chvíli.

 V naší Valentýnské  soutěži budeme odměňovat hned tři z vás!

Hlavní cenou je světlo Knog Blinder 600, které vám posvítí nejen na lásku, ale i na cestu během zimních měsíců nebo letních nocí.

Druhou cenou je 20% sleva na eshop Omoshop.cz, kde najdete nejen DNK kolekci, ale také kvalitní merino prádlo, cyklistické oblečení a různé sportovní doplňky.

A třetí cenou je elegantní černá láhev Kellys a KEG kontejner od Specialized, který vám umožní uložit všechno nezbytné příslušenství, jako jsou záplaty, náhradní duši, mikro tools a bombičku s CO2 do jednoho pevného, odolného kontejneru. 

A co musíte pro zapojení do naší soutěže udělat? Teď se dostáváme k té romantice. 

Pošlete nám tip na vaší oblíbenou (romantickou?) trasu na kole, kterou máte ráda/rád a kterou byste doporučil dalším. 

A protože si ji nebudeme nechávat jen pro sebe, ale budeme ji následně sdílet na webu,  váš tip musí obsahovat následující body: 

Název trasy: ten necháme na vás, kreativitě se meze nekladou 

Délku trasy: v km, event přidejte převýšení 

Obtížnost podle vás: buď slovní popis, nebo v číselném hodnocení 1-10 (1 je nejlehčí)

Pro jaké kolo je trasa určená: silnička, gravel, bike s odpružením

A na závěr krátký popis trasy, aby si čtenáři udělali představu, kam je plánujete zavést. Romantické vyhlídky do kraje, kulturní nebo geografické zajímavosti, gastro cíl, a cokoliv dalšího.

A když pošlete nějakou fotku, bude to ta nejlepší třešnička na dortu 🙂 

To nezní zas tak složitě, ne? 

Vaše tipy na trasy nám zasílejte do úterý 13.2. do 18 hodin na email: damynakole@gmail.com

Na Svatého Valentýna, tedy 14.2 vyhlásíme nejen vítěze, ale odpublikujeme i vybrané cyklo tipy!

Katka Polívková