Valentýnský den po cyklisticku

Když se řekne svátek zamilovaných, některým z nás se automaticky vybaví růže, balónky ve tvaru srdce, plyšový medvídek, romantická večeře a samozřejmě romantická komedie. A taky některým z nás z téhle přeslazené představy vyletí cukr nahoru, prostě tohle není náš šálek kávy. To ale není důvod neslavit!

Co třeba si udělat Valentýna jinak? Mít tento den jako příležitost udělat si dostatek času na svou drahou polovičku a vyrazit na dokonalé cyklistické rande? 

Pokud vám tohle už dává smysl, máme pro vás pár tipů, jak takový den strávit.

Romantická snídaně

Zahajte den zdravou snídaní, kterou může být třeba krémová ovesná kaše od naší Barči. Normálně možná spolu nestíháte snídat tak často a tak je Valentýn skvělou příležitostí si udělat pomalé ráno. Navíc společné vaření pro vás bude radostná chvíle a třeba i nový zážitek. 

Společná projížďka

Na kole jen vy dva. V klidném tempu, vždyť je únor. A venku, protože počasí je jak v dubnu! Relaxujte v sedle a užijte si společné kilometry.

A i když každý máme své vlastní partičky na sport, právě dnes je ideální čas dát svým kamarádům a kamarádkám košem a vyrazit do sedla se svým životním parťákem. Fyzická aktivita uvolňuje endorfiny, zlepšuje náladu a pocit blaha a to je přesně to, co na rande chcete.  

Společné nakupování

Předtím, než se dostaneme k našemu dalšímu tipu na společný čas, pojďme si to říct na rovinu.  Komu taky přes všechnu snahu dřív nebo později zmizí vždy jedna z oblíbeného páru ponožek? Ostatně ne nadarmo byl kvůli tomu natočen film Lichožrouti, že?

A tak náš další typ je společný nákup těch nejlepších měkkoušů! Sdílená radost při výběru opravdu atraktivních cyklistických ponožek značky STANCE  vás bude bavit a také ani moc neprovětrá vaše peněženky. 

A ty designy? Ať už vás baví film, máte rádi umění nebo potřebujete perfektní barevné sladění s vaším dresem, budete mít z čeho vybírat.

Jestli vás tyhle hravé ponožky zaujaly, seznam všech prodejců najdete TADY

Filmový večer nebo...

A jak jinak zakončit celý den, než večerem u Netflixu, kde najdete opravdu velký výběr nejen klasických filmů, ale také dokumentů s cyklistickou tématikou. Tady vám přinášíme jen malou ochutnávku. Ať už vybere kterýkoliv určitě pak budete mít mnoho témat na diskuzi. 

Večer offline

Pokud přeci jen raději trávíte večery offline, můžete sáhnout po deskové hře. Třeba i těch z cyklistickou tématikou.

Tak co říkáte na naše doporučení? Zní vám to jako ideální rande na Valentýna? Nebo máte jiný tip? Dejte nám vědět, třeba na damynakole@gmail.com, rády se necháme inspirovat.

Katka Polívková