Nadílka pro nejmenší – revoluční odrážedlo Early Rider Super Velio

Radost z pohybu je vlastní snad všem dětem, a platí to i pro pohyb na dvou kolech. Není tedy divu, že odrážedla jsou zcela samozřejmou součástí výbavy každé rodiny, kde nějaký malý človíček je. Vždyť od radosti z jízdy na kole bez pedálků je to pak už jen krůček k opravdovému kolu.

Kdy si malý špunt poprvé vyzkouší odrážedlo je individuální, ale není výjimkou, že je to i před druhým rokem.

Značka Early Rider přichází se speciálním odrážedlem, které je vhodné pro děti od 12 až 24 měsíců.  

Model Super Velio má jedinečný futuristický design, pyšní se vysoce kvalitním zpracováním a nechybí důležité bezpečnostní prvky. Cílem je podporovat a rozvíjet koordinaci pohybu na dvou kolech od nejútlejšího věku.

Super Velio má lehký hliníkový rám a velmi nízko položené těžiště, díky čemuž je pro malé děti dobře ovladatelné. Váha odrážedla je 2,8kg, nosnost až 20 kilogramů.

Kola jsou vybavena malými 8palcovými pneumatikami, které jsou zároveň extrémně široké a tím vylepšují balanc. Dítě tak má dostatek času situaci vyřešit a případnou nerovnováhu napravit. Bonusem je, že mají nízký valivý odpor, což umožňuje snadnou jízdu po různých površích.

A tady je nutno dodat jednu užitečnou informaci, tyhle oděruodolné pneumatiky jsou vhodné i do interiéru, protože nezanechávají na podlaze žádné nevzhledné stopy.

Místo běžných řídítek je Velio vybaveno dvěma velkými gripy s více možnostmi držení. Ty jsou extra měkce potaženy, takže malé ručičky mají vždy pohodlný a bezpečný úchop. Při prvních pokusech o jízdu nebo při únavě dítěte také můžete velmi jednoduše namontovat tlačnou tyč a pomoci svému dítěti pohybovat se dopředu nebo brzdit.

Celkově je Early Rider Super Velio nejen skvělým nástrojem pro rozvoj dovedností, ale také zábavným a bezpečným způsobem, jak pomoci dětem prozkoumávat svět na dvou kolech. S inovativním designem a prémiovou kvalitou Early Rideru se jedná o produkt, u kterého stojí za to zvážit jeho pořízení!

Novinku výrobce Early Rider nabízí řada specializovaných prodejen a e-shopů,  cena se pohybuje od 4800 Kč.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková