Vánoční dárky – tipy redakce DNK # 2.

Druhý den a naše inspirace pro vánoční nákupy. Chybí vám něco originálního ? Třeba pomůžeme právě vám….

Notes CLEVER MINDS

Vánoce a blížící se konec roku je spojen s věnováním diářů. Výběr je skutečně veliký, od zpracování , použitého materiálu, barvy, velikosti.


My pro vás máme tip na něco skutečně originálního, novinku, která bude svému uživateli k pomoci a bude ho i bavit. Darujte notes Clever Minds. V čem je jiný ? Základní hesla, která definují značku CLEVER MINDS a její výrobky jsou 4 – Přemýšlej, Plánuj, Tvoř a Raduj se.

Přemýšlej před tím, než se do něčeho pustíš. Než něco vykonáš. Plánuj s rozumem a mysli přitom na skutečně důležité hodnoty ve svém životě.Tvoř! Každý den je jedinečný a ty jsi jeho tvůrcem! Raduj se! Najdi si čas na své radosti a plně je prožívej. Tyto hesla zásadně ovlivňují vnitřní plánovač, který nechává dostatečnou míru svobody pro individualizaci každého uživatele. Na výběr máte z 9 produktů.
Cena : od 125,- Kč
www.cleverminds.eu

 

KOLO JAKO ŠPERK

Další náš tip je na dárek, kterým potěšíte každou dívku, slečnu, dámu, pro kterou je kolo skutečně životním stylem . Přívěšek, náušnice na šroubkové zapínání, s kroužky, ve stříbře nebo zlatě. Výběr je velký, pokud si pospíšíte, můžete nechat vyrobit i na zakázku.

Pro představu, velikost kola  na našem ilustračním obrázku náušnic se zirkonem je 14 x 8 mm.  Orientační váha zlatých náušniček je 1,69 g.

Cena: stříbro od 120,- Kč, zlato : od 585,- Kč
www.danetti.cz

 

Pro děti (i dospělé) RUČNĚ PLETENÉ ČEPICE KASK

Radost vašich nejmenších může udělat i praktický dárek, který užijí na zimní radovánky – čepice s obrázkem.   I když oblečení nevzbuzuje mnohdy jejich nadšení, tentokrát to může být jinak.  Pro malou slečnu  reflexní růžová  čepka s Pandou,  pro divoké kluky třeba s drakem.  Ručně pletené čepice švédské značky Kask, jsou  s hřejivé vlny, s všitým  fleecem  uvnitř čepky  a reflexním logem vzadu.  Vzorů na výběr je více a pokud chcete být veselá rodinka, v nabídce jsou i dospělácké kousky.
cena: 690,- Kč
www.omoshop.cz

Další tipy najdete na našem partnerském webu : www.mtbs.cz
Zůstaňte s námi, zítra pokračujeme….

Autor: Kája P.
Foto: archiv DNK

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková