Kde to koupím? DNK tipy…

V posledních dnech jsme vás zahrnuly zážitky z veletrhu Eurobike, představily novou silničku Ruby, pro dnešek si dáme od kola trochu pauzu. I když i to je relativní…. Vyrážíme na nákup. Hlavní motiv? Kolo.

Víme, že vás baví dělat sobě nebo druhým radost nakoupením čehokoliv s cyklistickým motivem, ať už jde o ryze praktickou věc nebo dárek pro radost. A tak pro vás hledáme věci, které se nám nějakým způsobem zalíbily, mohou potěšit i další z vás a zároveň i sdílíme odkaz na konkrétní eshop /kamenný obchod, kde si to můžete zakoupit.
A budeme rády, když se podělíte i Vy s námi o nějaký Váš zajímavý úlovek. 

Originál nejen na nákupy

Stejně jako roční období, tak i módní trendy mají tendenci se vracet. To potvrzuje i návrat těchto plátěných tašek přes rameno. Kromě svojí pohodlnosti jsou i skladné a samozřejmě spadají mezi ekologické produkty. Na trhu je opravdu široká nabídka různých vzorů a možností, jak vyjádřit svůj styl. A my našly tuhle!  K sehnání je oblíbeném portálu fler.cz. Praktický je i zip, díky kterému se nemusíte bát, že Vám z tašky něco vypadne a nebo někdo něco ukradne.

 

nákupní taška

 http://www.fler.cz/zbozi/taska-203-kola-zapinani-na-zip-5755343

 

 

Kdo by nechtěl být žluťák 

Ano, Tour de France je už dávno za námi, letní “dovolenkové” projížďky už také pomalu končí, ale proč si ty pracovní dny trochu nezpříjemnit a neudělat ze sebe aspoň na svém pracovním stole leader skupiny nebo krále hor? K tomu vám velmi snadno pomůže žlutý nebo puntíkatý dres…, tedy hrnek. Tyhle opravdu originální kousky nás zaujaly a stoprocentně udělají radost i každému, kdo žije silničními závody.

1616-3

www.giftak.cz/netradicni-hrnky-a-sklenice/hrnek-pro-cyklisty/

 

Pipi dlouhá cyklistická ponožka

Už Vás nebaví jezdit v jedněch a těch samých ponožkách, ideálně bílých, tak aby se ke všemu hodily? Už máte dost té šedi ve Vašem okolí? Právě pro Vás máme tenhle originální kousek. Ne tohle opravdu není další slogan Horsta Fuchse, ale opravdu zajímavá nabídka. Takže pokud i Vy toužíte po originalitě, tak tyhle ponožky musíte mít.

barevne-ponozky-happy-socks-se-vzorem-block-zebra-0.jpg.big

www.buydesign.cz/cz-kategorie_47-0-ponozky.html

Pro krásné sny

Jak krásně se vám bude usínat po dobře odjetém tréninku nebo příjemně prožitém cyklistickém nebo pěším výletě, kdy uložíte své unavené tělo do hedvábného saténu…. Zkuste zvolit pro doma motiv s retro kolem a úspěch je jistě zaručen. Třeba za vás někdo utře i nádobí….motivovat může utěrka v stejném designu.

povleceni-kolo-niik

http://www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-kolo.html

A ještě jeden kousek, který snese výkřik: ” To musím mít!” Jen se nám v tomto případě nepodařilo dohledat odkaz na nákup. Třeba poradí někdo z vás…

 Defeet-Petal-Power-Cycling-Socks

 

Pokud jste i Vy objevili nějaké zajímavé kousky, neváhejte se s námi o ně podělit prostřednictvím sociálních sítí, ať už na facebooku nebo na instagramu s #damynakole. Budeme se těšit na Vaše úlovky 🙂

Autor: Kačka

 

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková