B’Twin Race Team, cyklistický set i do nepohody

DNK tip na šikovný nákup, kdy kvalita vysoko převyšuje cenu…

Před časem jsme vám představily společnost Decathlon, její značku B’Twin  a také dostupný sportovní bike, který z pohledu poměr cena-výkon příjemně překvapil. Tento francouzský obchodní řetězec už delší čas usilovně pracuje na tom, aby i jeho další produkty začali brát cyklističtí nadšenci vážně. O tom že jde o úspěšné snažení, které se promítá do povedených produktů, nás přesvědčil silniční komplet a pláštěnka do deště zmiňovaného brandu B’Twin. Řada 900 je nejvyšší a zvoleným zpracováním i materiálem si zasloužení Race Team plně zaslouží.

Dámský cyklistický dres 900 bez rukávů B’Twin Race Team

IMG_5824

Horké letní dny, azurové nebe a příjemný silniční švih. Přesně pro tyto dny je určený dres bez rukávů, sportovního slim střihu. Dres z polyesterového vlákna, s 10 % příměsí elastanu je příjemný na tělo, zvládnete v něm intenzivní i mnohahodinové vyjížďky. Zadní díl je z časti ze síťoviny, která zvyšuje jeho prodyšnost, stejně tak i celorozepínací zip na díle předním.

IMG_5830
IMG_5831

Dámský dres disponuje čtyřmi kapsami, tři klasické na bedrech, přičemž jedna z nich má vnitřní vodoodpudivou se samostatným zipem, kde je pamatováno i na kabel pro sluchátka k mobilnímu telefonu.

Dolní lem je široký, na rubu dolního okraje dresu je silikonové zakončení, díky kterému se nikam nevyhrnuje. Dominantní je i logo B’Twin na předním díle, stejně tak i široké dvoubarevné lemy kolem ramen, které ladí k spodnímu dílu – konkrétně pasovým kraťasům.

Dámské cyklistické kalhoty bez šlí 900 B’Twin Race Team

IMG_5828

Pasové kalhoty, s širším lemem a lehce zvýšeným zadním dílem nesou také označení race, sice absence šlí se více používá při sportovních jízdách, ale vlastnosti kalhot si nezadají s mnohem dražšími modely, které jsou pro závodní cyklistiku určeny.

Cyklokraťasy mají propracovaný a dobře padnoucí střih i velmi pohodlnou antibakteriální vložku s gelovými zónami v namáhaných partiích. Kalhoty z rychleschnoucího materiálu mají poddajné zakončení nohavic v podobě širokých lemů, které potěší i ženy s objemnějšími stehny.

Oba díly představeného kompletu lze pořídit samostatně, v nabídce je od velikosti XS až po XL, cena za dres je 899,- Kč, stejně zaplatíte i za kraťasy.

Dámská cyklistická pláštěnka Ultralight 900

IMG_5835

Ať chceme nebo ne, i děšť k cyklistice patří. To platí i pro letní vyjížďky. Perfektním ochráncem je třetí představovaný produkt, dámská cyklistická pláštěnka Ultralight 900.Jak napovídá samotné označení, jde o velmi skladnou součást vaší výbavy, snadno si pláštěnku sbalíte do kapsy u dresu a v případě nouze je vám k službám.

IMG_5845

Dobře padnoucí střih pamatuje na obvyklá úskalí, proto je zadní díl prodloužený, aby vás ochránil před blátem či vodou stříkající od zadního kola.

Pláštěnka je z nepromokavého materiálu, vodní sloupec má hodnotu 3000 mm, což v praxi znamená, že voděodolnost vydrží až na tři hodiny jízdy v dešti. Prodyšnost zajišťuje jednak jednosměrně prodyšný materiál a také odvětrávací záševky na zádech.

IMG_5841

Pláštěnka je vybavena reflexními prvky na rukávech, v pase i na zádech. Z boku je všitá vnitřní kapsička, do které lze celou pláštěnku pohodlně složit.

Vybírat můžete ze dvou barev, kouřové nebo sytě růžové, nabídka velikostí je 36–44, cena za vysoce funkční produkt je velmi sympatických 999,- Kč.

 

Info o dalších produktech z cyklistické kolekce B’Twin najdete na stránkách výrobce www.decathlon.cz/cs/

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková