Rozsviťte si konec léta s CYCOLOGY

Pokud máte sebemenší důvod se odměnit, přinášíme VIDEO inspiraci….

Pro to, abychom si užívali radost z cyklistiky neexistuje žádný deadline. A vytváření hezkých zážitků, to přeci nemusí být jen najeté kilometry, kochačka přírodou, zdolání nějaké výzvy nebo setkání s přáteli, kteří mají stejné nadšení pro kolo. Tu radost mnohým přinese i pořizování doplňků, vymazlení si svého dvoukolého miláčka novými gripy do barvy (znám i divoženky, které ladí i brzdy, niple a další součástky). 

A samostatnou kapitolou je pak nákup nového oblečení. Víte, že je prokázáno (údajně to platí pro ženy, ale trochu bych polemizovala), že když se obléknete do oblíbeného kompletu, v kterém vám to sluší, je natěšení na jízdu větší?

Pokud máte sebemenší důvod se odměnit, přinášíme inspiraci.

Kdo alespoň trochu sleduje to, co nám cyklistická móda nabízí (nebo se dívá při vyjížďce po okolí), není mu značka Cycology neznámá. Její originální barevnost a kreativní motivy bychom mohly přirovnat k módní španělské značce Desigual.

Každý rok obohacuje spoluzakladatelka Cycology a vášnivá cyklistka Sarina kolekci novými motivy. V těch se snoubí zážitky, emoce, vášeň z jízdy. Každý návrh ručně nakreslený, prožitý.

Frida, Isabella, Rock N Roll, Floral, Firda Aqua…to je část z bohaté nabídky australské značky. Kromě dresů a samozřejmě do barvy sladěných kraťasů, kde ale nechybí ani černá klasika, jsou k dispozici i další doplňky v shodném designu: rukavice, ponožky, spodní funkční trička.

Novinka Frida AQUA

Dresy Cycology si nezakládají jen na designu. Značka, která si našla celosvětově své místo mezi cyklistickou komunitou klade důraz také na kvalitu materiálu a funkčnost.

Základem je propracovaný střih, aby dres dobře seděl, jsou tu raglánové rukávy, které jsou zakončeny do laserem zastřiženým lemem, jenž má z rubové strany jemný silikonový protiskluzový potisk. Všechny švy jsou ploché.

Na dresy je použitý materiál s vysokou ochranou proti UV záření – prověřeno australským sluníčkem. 

Novinka Rock N Roll

Vysoký podíl spandexu (15%) zaručí dostatečnou pružnost, pro zadní díl a boční díly byl použitý prodyšný materiál, přední díl a kapsy jsou pak z jemné dresoviny.

Kvalitu podporuje i dlouhý zip YKK, s drobným logem Cycology na jezdci, s funkcí semi-autolock, kdy se blokuje bezděčné rozepínání. Zip je skrytý, aby nenarušoval design dresu.

 

Na zadním díle jsou tři kapsy, jedna z nich je navíc vybavena další s bočním zipem. Ten zakrývá výrazný reflexní pruh.

Spodní lem dresu je z 2/3 podšit stahovací gumičkou se silikonovým potiskem, přední díl je zakončen shodně, jako jsou rukávy, tedy široký nestahující lem.

V nabídce nechybí funkční trička, která jsou v podobně sladěném designu

Přehled všech dostupných designů, včetně novinek a dalších doplňků, najdete na stránkách českého a slovenského zastoupení cyclologyslovakia.sk

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková