Vánoční inspirace od Endorphin Republic

Inspirujte se tipy, které potěší každého sportovního nadšence

Vánoční čas je obdobím úklidu, pečení, zdobení domova, ale pro většinu i nakupováním dárků.  (ano, víme, že existuje % těch pečlivých, co mají vše zařízeno od podzimu). Každý chce potěšit své nejbližší nějakým hezkým překvapením, schovaným pod stromečkem. Někdo sype nápady z rukávu, někdo potřebuje inspiraci. Že stačí zadat klíčové slovo do google vyhledávače? Pravda, tady se to atraktivními titulky jen hemží a jistě se tam najde tip, který zaujme.

V lákání ale nezaostávají ani sportovní e-shopy, vždyť podarovat nějakou novinkou na trhu, nebo praktickým dárkem, po kterém váš drahý pokukoval už pár měsíců, je zárukou, že bude po rozbalení zářit štěstím jak malé dítě. A samozřejmě to platí i naopak. Víme, že není snadné strefit se do vkusu nám ženám, ale za pokus to určitě stojí. Vždyť designéři, pracující v cykloprůmyslu, už jsou dávno specialisty na dámské rozmary.

Cestou tipů a doporučení čím obdarovat pod stromeček jde i e-shop Endorphin Republic, pěti kamenných prodejen s logem ER, jež nabízí produkty téměř stovky sportovních brandů. Proto můžete v jeho vánočních tipech najít dárky nejen na cyklisty, ale také na lyžaře, běžce, a kdo neví, tak je tu i několik tipů pro sportovce, bez rozdělení na odvětví.

Čím potěší v ER cyklisty a cyklistky? Určitě několika novinkami pro sezónu 2022 z edice Supersonic, která je designově hodně povedená a také ihned dostupná! Posuďte sami….

Helma SCOTT Centric Plus Supersonic Edt. (CE) je hodnocena jako jedna z nejrychlejších a nejlépe odvětrávaných helem na trhu. Proudění vzduchu je optimalizované zvenku i zevnitř. Samozřejmostí u špičkových helem SCOTT je pak technologie MIPS&reg- pro ochranu mozku při pádu. Krásný design, výběr ze dvou barev.

Ochrana očí je základ. Kromě kvalitní optiky k tomu jde tuku v ruce i design. Sluneční brýle SCOTT Sport Shield Supersonic Edt. To splňují.  A tenhle model u Scottu zažívá comeback. Jeho první uvedení na trh se datuje k r. 1989, nyní slaví další výročí v novém barevném provedení a ve vylepšeném tvaru. Retro brýle s růžovým chromovaným sklem teď ještě lépe sedí.

Do kolekce Supersonic patří i další doplňky, rukavice, ponožky, které ale mohou ladit i k dalším barevným motivům.

E-shop Endorphine Republic dává do svých tipů i univerzální dárky, kterými potěšíte každého, kdo jezdí na kole a svého dvoukolého miláčka přepravuje v autě.

Praktický obal na kolo ER na uskladnění nebo převoz uvnitř auta. Je pružný, snadno se na kolo navléká a chrání interiér auta před znečištěním. Obal je možné prát v pračce na 30° C.

Co je hodně zajímavé, že můžete obal personifikovat – v nabídce je totiž možný dotisk např. jména, přezdívky či prostého nápisu BIKER. Pozor, prodlužuje se o týden dodací lhůta, tak neváhejte!

Další ze zajímavých tipů je Handlebar Mount Pro MTB. Jde o pevný držák vyrobený CNC metodou z hliníku v letecké kvalitě. Držák je určen pro řídítka s průměrem 25,4mm, 31,8mm a 35 mm. V kombinaci s Actioncam Adapter* můžete připevnit i GoPro kameru. Díky Handlebar Mount Pro MTB máte vše po ruce a ve vašem zorném poli, takže svá zařízení můžete ovládat snadno a rychle.

Pro ty, co si raději sáhnou po jistotě je tu samozřejmě možnost pořídit dárkový voucher s logem ER, který můžete proměnit v jakýkoliv dárek ve všech 5 prodejnách, které ER má. Platnost voucheru je celý rok. 

ER – proč Endorphin Republic? Endorfin je hormon štěstí a vyplavuje se při sportu a to každý z nás určitě zažil. V prodejně ER se můžete pro vyplavování endorfinu vybavit, ať už jste biker, lyžař, běžec, vysokohorský turista, skialpinista…

Další inspiraci i přehled klubových výhod najdete na stránkách Endorphin Republic.

Autor: PR

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková