KALAS posílil dámskou nabídku dresů o novinku MOTION Z2

Další z novinek v dámské kolekci a opět ve skvělém designu!

Český výrobce špičkového cyklistického oblečení přichází s další řadou kolekce, která navazuje na předloňskou novinku Motion. Varianta Motion Z2 využívá osvědčené materiály a propracované střihy. Opět upoutá elegantní vzhled, kde design tvoří dynamický prvek na hrudi. 

A zatímco v předloňské kolekci byly k mání čtyři barevné varianty, v nabídce pro letošní sezónu tu máme jednu barevnou kombinaci navíc.

Dresy Motion Z2 jsou vyrobeny v klasickém střihu z osvědčeného materiálu Spinn, který se vyznačuje skvělou pružností a odvodem potu. Jde o polyesterový úplet vyvinutý pro vysoce funkční sportovní oblečení s dvouvrstvou konstrukci lehké pleteniny, kde je rubová strana zhotovena ze speciálních mikrovláken, která účinně odvádějí pot do vrchní vrstvy. I při větší zátěži je tak zajištěn odvod potu.

Pro dresy kolekce Motion Z2 jsou charakteristické delší rukávy pro snížení odporu vzduchu. Zakončení rukávu plynule navazuje na paži, takže nehrozí žádné zařezávání do paže. Dres perfektně sedne i díky použitému raglánovému střihu.

 

Spodní okraj dresu je zakončený elastickou gumou v kombinaci se silikonovým pruhem na zádech zabraňující nechtěnému vyhrnování, a tím drží dres na svém místě.

Zadní díl disponuje klasickými třemi kapsami, součástí je i standardně dodávaný odepínací a voděodolný sáček na cennosti. 

A tady jsou dostupné barevné varianty. Do kompletu jsou v nabídce i  cyklistické kraťasy s kšandami, ve dvou designech, které lze kombinovat s jednotlivými dresy. Nechybí ani verze dresu s dlouhým rukávem. 

Cena za dres je 1990 Kč, za dlouhý dres pak zaplatíte o 300 Kč víc. Kraťasy s kšandami a pro ženy speciálně navrženou antibakteriální vložkou Zoom X Women pořídíte za 2790 Kč.

Veškeré informace o kolekci Motion Z2 najdete na stránkách výrobce kalas.cz

 

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková