15 tipů, kam uložit vaše kolo

Inspirace pro doma ? Nebo jen pár fotek pro usmání ? Ať jedno nebo druhé, stojí za to se podívat….

Jaro ťuká na dveře a vaše kola, která byla zazimovaná bezpečně, ale možná také nedobytně, už bude třeba dát někam pěkně na dosah.
Jenže nalézt takové vhodné místo v domácnosti, tedy pokud nebydlíte ve velkém rodinném domě,  není vždy snadné a bojuje s tím nejeden cyklista.  Pro někoho je kolo jen dopravní nebo tréninkový prostředek, pro jiného zároveň „umělecké dílo“. Jeden se kolo snaží schovat na nenápadné místo, druhý vidí svého dvoukolového miláčka jako něco, co se sluší naopak vystavit.

Podívejte se na zahraniční inspiraci , z „bike frendly“ domácností. Možná objevíte prostor a peníze, jak u sebe zrealizovat. Ale pozor – některá řešení jsou skutečně trochu bláznivá..

best-bocycle-friendly-homes-bike-storage-14best-bocycle-friendly-homes-bike-storage-5best-bocycle-friendly-homes-bike-storage-15best-bocycle-friendly-homes-bike-storage-21bike-friendly-homesbike-friendly-homes-bike-storage-ideasbike-friendly-homes-bike-storage-ideas-6bike-friendly-homes-bike-storage-ideas-10bike-friendly-homes-bike-storage-ideas-14bike-friendly-homes-bike-storage-ideas-11bike-friendly-homes-bike-storage-ideas-13bike-friendly-homes-bike-storage-ideas-21bike-friendly-homes-bike-storage-ideas-22bike-friendly-homes-bike-storage-ideas-24best-bocycle-friendly-homes-bike-storage-22

Autor:KajaP

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková