Chlapům se nebráníme :-)

Víkendových kempů buď jen pro holky nebo i smíšených se najde v kalendáři vícero. Ale vyjížďky s “odborným” dohledem, kdy se nejen projedete, ale i něco naučíte, těch moc není. A když se k tomu přidá, že budou zadarmo, čte se to jak pohádka.

Pořádat je bude jeden z velkých propagátorů cyklistiky a zkušený učitel “kolo jízdy”, Josef Dressler.  D.Ride, jak se novinka nazývá, budou nepravidelné vyjížďky s Pepou a jeho lektory.
large-444x550

“Dostával jsem hodně dotazů, jestli by se s námi nešlo někde projet a potkat jen tak na kus řeči a pár kilometrů. Už pár roků jsem měl tuhle myšlenku v hlavě a teď uzrál čas ji spustit. Baví nás jezdit na kole a je třeba si najít čas na prima pravidelný poježdění. Tak jsme si ostatníma lektorama řekli, že se budeme potkávat častěji a pozveme i ostatní, abyste se s námi mohli svézt, nechali si trochu poradit a zašli s námi na konci za odměnu na pivo,” prozrazuje Pepa genezi jeho nové aktivity.

“Jezdit budeme v týdnu odpoledne někde v Praze a nebo v neděli někde za Prahou a nebo úplně jinde, kam nás vítr zavane. A nebo kam nás pozvete 🙂 Premiéra bude na začátku dubna a nejspíš v mojí lokalitě na Praze 9,” doplňuje Josef Dressler.

Tak s kterou z vás, Dámy, se tam potkáme ?

Info a tom kdy a kde bude D.Ride, najdete na www.dressler a samozřejmě i našem webu.

Autor: KajaP

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková