Rady a tipy DNK : cyklodárky pro vašeho partnera

Vánoce jsou za dveřmi, a pokud chcete pořídit dárky v klidu, je nejvyšší čas se porozhlédnout. Jestliže máte pocit, že si váš partner – cyklista může na netu prakticky všechno obstarat sám a Ježíšek ho ničím nepřekvapí, vyvedeme vás z omylu.

Vymyslet šmrncovní dárek, na který by partner jen tak nenarazil při běžném brouzdání po internetu, není na první pohled tak úplně jednoduchá věc. Když ovšem víte, kde hledat, otevřou se vám zajímavé možnosti.

Jedním z takových užitečný tipů, kde hledat méně tradiční (zato nápadité) vánoční dárky, jsou internetové stránky společnosti Azub , kde objevíte svět alternativní cyklistiky.  A výběrem odsud určitě neuděláte krok vedle, ať už máte doma cestovatele nebo byznysmana, který  využívá kolo jako prostředek k přepravě do práce.

Redakční tipy :

ORTLIEB  High Visibility brašny – jsou ideálním dárkem pro každého, kdo jezdí dlouhé tripy a nezastaví ho ani setmění. Látka těchto kvalitních brašen je protkána vysoce reflexním vláknem, které při osvícení světly automobilu doslova září. Pořídit můžete brašnu na zadní nosič nebo i dopředu.


BIOLOGIC Bike Mount Dry Bag – není málo těch, co musí mít svůj mobil neustále po ruce, ať už z potřeby býti na příjmu a nebo, pro nás smysluplnějšího, sledovat chytrém telefonu potřebné údaje pro svou cestu. Ideálním pomocníkem je ochranný a především nepromokavý obal zn. Biologic. Výběr různých velikostí najdete na stránkách www.azub.cz

BROOKS skládací helma – skvělý a nezbytný doplněk pro městskou cyklistiku. Když vyberete model z řady J.B. Collection, vsadíte na kvalitu a eleganci zároveň.  A partner jistě ocení kombinaci moderních technologií i přijemný kožený materiál, z kterého je helma vyrobena.  Komfort a bezpečnost jsou zaručeny díky skrytému a flexibilnímu bezpečnostnímu skeletu a pružnému obepnutí hlavy. Konec vztekání, že se helma nikam nevejde a všude překáží. Když helmu nepoužíváte, můžete ji “srazit” k sobě a stáhnout stylovým koženým popruhem.

Autor: Jana D.
Foto: archiv DNK

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková