HALDA 2016. Sportujeme, pomáháme, soutěžíme!

Přečtěte si naší pozvánku na sobotní sportovně-zážitkovou akci a vyhrajte v soutěži startovné!

HALDA je sportovně-benefiční akce a její druhý ročník se uskuteční v sobotu 14. května od 9.00 hodin ráno. Během celého dne budou probíhat běžecké a cyklistické závody pro děti i dospělé, ve všech věkových kategoriích. Pořadatel myslí na ty nejmenší a pro ně je připraven závod odstrkovadel. Součástí programu je i pochod se psy, nazvaný Butovická tlapka. Celý výtěžek ze startovného a příspěvků poputuje na konto projektu Sport pomáhá, který podporuje sociálně hendikepované děti a mládež.

HALDA 2016 se bude stejně jako loni konat v atraktivním prostředí Centrálním parku Prahy 13 a nabídne rozmanitý program pro celou rodinu.

Závody i zábava
Od rána, resp. 9 hodin až zhruba do 14 hodiny odpolední je prostor vyhrazen pro závod na horských kolech.

Odpoledne pak odstartují své závodění běžci. Opět zde bude rozdělení do věkových kategorií a podle toho se přizpůsobí i délka tratí.

Kromě závodů si návštěvníci HALDY budou moci vyzkoušet soutěže na koloběžkách, porovnat své dovednosti v míčových sportech, vžít se do role nevidomého člověka a projít si neviditelnou výstavu nebo zkusit simulátor nárazu, basebalový trenažér, pro děti bude připraven skákací hrad.

13103485_851513374954777_6493643496435311627_n

BUTOVICKÁ TLAPKA – na podporu psích útulků
Kdo má psa a chce si s ním užít zábavný den, může se zapojit do orientačního pochodu Butovická tlapka. Ten v rámci akce pořádá nadace Pesos a www.behejsepsem.cz. Start pochodu nebude hromadný, každý účastník se může zaregistrovat a vyrazit na trasu kdykoliv mezi 14.15 –17.00. Startovné 50 Kč se platí u registrace a výtěžek z akce bude v rámci projektu Sport pomáhá věnován nadaci Pesos.

Projekt „Sport pomáhá“ mohou návštěvníci na místě podpořit  i příspěvkem  do veřejně  sbírky nebo dobrovolnictvím na některé z pořádaných akcí.

Časový harmonogram závodů, jednotlivé kategorie a registrační formulář najdete na http://sportpomaha.org/halda/.

LOSOVÁNÍ O VOLNÝ VSTUP DO ZÁVODU DLE VÝBĚRU!

Soutěžní otázka: Kam poputuje výtěžek z pochodu „ Butovická tlapka“ ?

Odpovědi pošlete do 12.5., na adresu redakce@damynakole.cz a nezapomeňte napsat o jaké startovné máte zájem!! 

Autor: Kája P.
zdroj: TZ

 
 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková