Kdo se bude radovat z vítězství? Pokračuje ČP horských kol

Kutná Hora bude po celou sobotu patřit bikerům, třetím dílem pokračuje ČP v cross country. Do Čech dorazila i Kateřina Nash, ženský závod tak slibuje dramatickou podívanou…

Sobotní den bude patřit dalšímu pokračovaní  Českého poháru horských kol, tentokrát zavítají bikeři do Kutné Hory. Ženský domácí peloton letos poprvé do svých řad přivítá Kateřinu Nash (Luna Pro), pro kterou to bude premiéra se současnou jedničkou domácí scény Janou Czeczinkarovou (Sram Mitas Trek) nebo i loňskou vítězkou a úřadující mistryní republiky Karlou Štěpánovou (Kona Cycling Point).

Komu sedne zdejší technická trať nejvíc a vybojuje cenné pohárové prvenství?

Bude to Katka Nash (LUNA Pro), která je svými výkony jasnou českou  jedničkou v světových kláních, ale jistě se na ní podepíše únava z cesty a časový posun  – do ČR totiž přicestovala den před samotným závodem.

Nebo jí potrápí letos senzačně jezdící Jana Czeczinkarová (SRAM Mitas Trek), která letos nepoznala mezi českými závodnicemi porážku ?

Nic zadarmo nebude chtít ani Karla Štěpánová (KONA Cycling Point), které zdejší trať sedí, právě zde získala loni svůj první titul republikové šampionky!

Nebo rybník všem vypálí Jitka Škarnitzlová (ČS AcColade), která si smolný den už vybrala a konečně prodá, co v zimně natrénovala?

Odpověď na otázku se dozvíme v sobotu odpoledne. Pokud chcete vidět souboj na vlastní oči, přijeďte zfandit všem –  elitní ženy startují v 13:30h, pár minut po nich pak kategorie mladších (juniorky a kadetky). Muži mají prostor krátce po dojetí ženského závodu, v 15:30h.

mapa_KHTour-2016-mtbs-cl

Další info: http://www.poharmtb.cz/

Autor: Kája P.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková