Česká mistryně Karla Štěpánová s novým koučem i manažerem

Změny u úřadující mistryně republiky, Karly Štěpánové jsou oficielně odkryty. Mění trenéra i manažera…

Už nějaký čas se v zákulisí mluvilo o  změnách ve fungování nepřehlédnutelné dvojice: Karly Štěpánové a Libora Oplta.  Ten se rozhodl odejít z kolotoče profesionální cyklistiky a předal  naší mistryní republiky , resp.  celý KONA Cycling Team, do manažerské péče Zdeňku Löffelmanovi, spolumajiteli firmy N Distribution, který mimo jiné zastupuje i olympijského medailistu Jaroslava Kulhavého. Jako tréninkový poradce přichází Emil Bolek, který dříve spolupracoval např. s Kateřinou Neumannovou, nyní v předolympijské přípravě radil Járovi Kulhavému.

mcr-xc-2015_05

Mise Libora Oplta byla naplněna. „ Jsem velice rád, že mohu Team Kona Cycling Point i celý projekt Cycling Point, k 1.9.2016, s absolutní jistotou profesionálního pokračování, předat dlouholetému partnerovi Teamu, firmě N.Diistribution/KonaCZ. , která pro mě byla šest let “partnerem snů”.  Pro mě, jako pro trenéra to bylo krásných 8 let v cyklistice,s mnoha úspěchy, vše gradovalo dvojím vítězstvím ČP MTB XCO a double titulem Mistryně ČR XCO, i letošním 20.místem na MS v Novém městě na Moravě.  Věřím, že změna bude pro Karlu  dalším “motorem” a hnací silou k tomu, aby se z ní  brzy stala závodnice světové Top10“.

14102138_1076280359127577_774730200338826381_n

Kona Cycling Team byl založen v říjnu r. 2008, a kromě Karly Štěpánové v jeho nepřehlédnutelných barvách závodila i Jitka Škarnitzlová, Bára Machulková a Denisa Bartizalová, v hobby divizi pak mužská partička, v čele s universálním bikerem, Františkem Žilákem.

Ať se daří oběma!

Jak to bylo před rokem? Přečtěte si také:

https://www.damynakole.cz/2015/11/zpoved-velke-dvojky-10-1-otazka-pro-karlu-stepanovou-a-exmanagera-libora-oplta/

Autor: Kája P.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková