Pozvánka na zářijový Bike Ladies Weekend.

Pozvánka na bikový kemp pro slečny a dámy, které jezdí rády na kole a chtěly by se něco přiučit od české reprezentantky, Terezy Němcové. Že je to nad vaše síly? Kdepak, tady jde o pohodový víkend, plný zábavy a relaxu v krásném koutu valašského kraje….

Letos je to již pátý rok, co Tereza Němcová (bývalá Huříková) pořádá svůj Ladies Bike Weekend. S akcí pro ženy bikerky, které chtějí zdokonalit svůj um, Tereza přišla poprvé v roce 2012 a koncipovala ji jako pohodový víkend na kole. Žádné přednášky a stres, ale uvolněná atmosféra a vzájemná podpora účastnic a lektorek ze světa horských kol, které posouvají hranice a limity technické zdatnosti přihlášených dam. Loni se termín téměř setkal s datem svatebním a tak se Tereza dokonce s Bike Ladies během víkendu loučila se svobodou. I to vypovídá o pohodovém a přátelském naladění všech zúčastněných.

„Ladies Bike Weekend se rok od roku rozrůstá. Na první kemp přijelo deset holek, teď jich jezdí kolem třiceti ve věku od 18-53let. Mnoho jich před kempem musím i odříct. Mé závodní aktivity mi zatím nedovolí dělat více LBW za rok a kemp má svůj limit, ale už příští rok to chci změnit a udělat přinejmenším dva turnusy.“ vzkazuje Tereza svým fanynkám.

LBW1

Každoročně zve Tereza na kemp zajímavé hosty, coby lektorky. „Stálicí loňských ročníků byla Jana Horáková, na kempu mi pomáhala i Jana Valešová, Barča Průdková, všechno holky s bohatou bikovou zkušeností, které ji ale umí i předat dál. Mám vždy na konci  víkendu obrovskou radost, když vidím, jak lady, která nedokázala jet rovně po trailu, sjede sjezd v bikeparku na Bílé s úsměvem na tváři. To je naplňující pocit pro všechny lektorky i mě!“

Letošní ročník Ladies Bike Weekendu se uskuteční 16.-18.9. 2016 na Horní Bečvě na Valašsku, kde má Tereza své zázemí na hotelu Duo. „Kemp na Bečvách dělám ráda. U hotelu je malý XC okruh a dostatek místa na nácvik techniky, máme to kousek do bikeparku na Bílé a během nedělní vyjížďky se dostaneme za krásami Beskyd, jako jsou Pustevny, Radegast a ještě stihneme valašské halušky v kolibě. Z druhé strany republiky to sice na Valašsko není kousek, ale myslím, že atmosféra tady je velkým lákadlem, vždyť za námi  jezdí i spousta holek z Plzně a okolí“, láká Tereza k poznání valašského kraje.

LBW4

Kromě pilování techniky si Bike Ladies na kempu mohou otestovat i kola. Letos to bude nová kolekce karbonových kol MODO značky Superior, se kterou Tereza spolupracuje, pro dámy pak během dne dělá zázemí trailer s kávovarem a prima posezením.

„Polovinu kapacity přihlášek už mám letos obsazenu, ale nějaká volná místa stále jsou, proto chci pozvat i Vás,  ostatní holky, které se chcete v pohodovém duchu zdokonalit v jízdě na horském kole, zažít dobrodružství a fajn víkend s partou dalších holek a lektorkami. Budu se tedy těšit, jak na současné, tak i nové Bike Ladies“, končí pozvánku Tereza.

LBW6

 

Pokud vás akce zaujala, určitě se podívejte na některý z těchto odkazů, kde najdete veškeré důležité informace.
web: http://terezanemcova.com/cz/ladies-vikend.php

FB stránky https://www.facebook.com/groups/465767696801057

Autor: redakce
Foto: archiv Tereza Němcová

 

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková