Black Friday – kde pátrat, kam vyrazit? Máme i překvapení!

Jdete do toho? Black Friday a slevové šílenství začíná! Jak jsou na tom cyklo e-shopy?

BLACK FRIDAY -CYKLISTIKA

Příspěvky „Kde to koupím“ vám na našem webu (ne)pravidelně servírujeme v pátek, tentokrát jsme se zaměřily na e-shopy s cyklistkou nabídkou. Důvod je jediný, zajímalo nás, jestli se i jich týká i fenomén „Black Friday“ a co lze eventuelně výhodně nakoupit.
mm

Annoncování „Black Friday“ na nás útočí ve všech obchodních centrech, reklamní spoty na internetu má nejeden e-shop s elektronikou a dalším spotřebním zbožím, včetně gigantů jako je Alza nebo Mall.  Zajímalo nás, jak funguje tento tradiční svátek zemí „nového světa“ v našich končinách, konkrétně v specializovaných cyklistických e-shopech.

black-friday

 

Jaký je výsledek?
S kolegy redakce mtbs.cz, jsme zavolali na 15 vytipovaných e-shopů a shodli jsme se, že se obchodníci s cyklistickými produkty do výprodejů příliš nehrnou.  Cyklistické zboží není rychloobrátkové, jako např. elektronika nebo oblečení. Navíc – pokud někdo připravuje akci, vztahuje ji k blížícím se vánocům. Kde a co můžete výhodně zakoupit?

 

kolokram-cz

Black Friday anoncuje e-shop KOLOKRAM.cz, který připravil specielní nabídku zboží, s nejrůznější výší slev, ale ty se netýkají úplně celého sortimentu. Je potřeba hledat a věřit, že se trefíte.

 

vanoce-kupkolo
Další z velkých e-shopů, KUPKOLO.cz, sice Black Friday jako takový nedrží, ale až do konce roku ponížil poštovné, respektive nad nákup za 2000,- Kč je zcela zdarma, k objednávce nad 4000,- Kč získáte dárek, čepici edice Kupkolo, od výrobce prádla Sensor.

bikero

 

A jedeme dál. Na mladém, ale velmi dynamickém e-shopu BIKERO.cz   akci Black Friday najdete. Manažer obchodu, Martin Hrubý uvedl, že na vybrané produkty bude sleva až 50%, registrovaní zákazníci dostanou email s dalším slevovým kuponem, anonce probíhá také na sociální síti (Fb). Platnost akce je do neděle, 27.11.

K slevám na „černý pátek“ se přidá BIKE-ESHOP.cz, kde je pro vás připravená sleva 25%.  Zda půjde o plošnou slevu nebo je na vybrané produkty musíte zapátrat, přesnou informaci jsme nedostali.

 

ekolo-cz

 

Stejná sleva, tedy ve výši 25% je připravená v e-shopu, který se specializuje na elektrokola Agogs, EKOLO.cz. Sleva se týká i kol, která mají již posezónní ceny.  Možná dobrý tip na dárek…

 

kolo

 

Nemusíte ale nutně pátrat po cyklistických e-shopech a právě v černý pátek.  Najít se dají různé a výhodné zajímavosti, například povlečení s motivem kola spol. Matějovský je právě v akci s 30% slevou.

 

10488027_600982283380877_395109899890454345_n
mm
Anebo si udělejte radost úplně z jiného soudku a nechte si vyrobit netradiční adventní věnec. Tenhle kousek vznikl pod rukama jedné šikovné dámy, kterou jsme vám představily v nedávném rozhovoru. V tomto případě sleva asi nebude, ale kdo by za originální dílo něco takového chtěl, že….  Ještě lepší ale bude, vzít tento obrázek jako inspiraci a než běhat po slevách, pustit se do díla! Kde že má váš drahý schované náhradní díly na kolo….?
Autor: Kája P.

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková