Tereza Němcová – Huříková přestupuje do nového týmu SYMBIO+ BMC Cycling.

Nový tým , nové kolo, nové výzvy…Tereza Němcová-Huříková v příštím roce v jiných barvách.

Rokem velkých změn je ten letošní pro přední českou bikerku, Terezu Němcovou-Huříkovou. Ta první přišla těsně před MS v Novém Městě na Moravě, kde Tereza oznámila ukončení svého působení v olympijské disciplině cross country. Ta druhá je hodně čerstvá a týká se změny týmu – úřadující mistryně republiky v maratonu získala angažmá v  Symbio+ BMC Cycling týmu, kde posílí jejich elitní tým. Její hlavní disciplínou budou maratony a novému týmu by měla pomoci k výhře Prestige Trophy v rámci seriálu Kolo pro život.

“Cross country už jsem nedávala, závody se zkracují a zrychlují, jezdí se v maximální intenzitě” řekla při prezentaci nového týmu Tereza a dodala: „Změna týmu s sebou vždycky nese novou motivaci a já jsem za to vděčná. Opřu se do maratonů, kde mám větší předpoklady“, dodala držitelka evropského maratonského zlata z r. 2013.

„Tereza je naším novým členem a hlavně důležitou posilou do závodů Kolo pro život. Už od juniorských kategorií dokázala svým talentem působit na světové úrovni a my věříme, že teď, kdy se chce více soustředit jen na maratony-dlouhé tratě, jí dá Symbio tu správnou energii a Terka nám pomůže zpět získat VÍTĚZSTVÍ v Prestige Trophy Kola pro život“, uvádí na Fb stránkách vedení týmu Symbio + BMC Cycling.

Se změnou týmu přichází i změna stroje, Tereza i ostatní elitní jezdci budou sedlat kolo švýcarské značky BMC, které vám na našich stránkách určitě představíme.

zdroj, foto: https://www.facebook.com/SymbioCycling/?fref=ts
mtbs.cz

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková