Tipy na vánoční dárky pro DÁMY cyklistky

Čas vánoční se neúprosně blíží, a my vám opět přicházíme s našimi tipy na vánoční dárky pro vaše blízké. Dnes je tu deset tipů pro něžnou polovinu, inspiraci tu můžou najít pánové, co mají doma nadšené cyklistiky nebo i Vy, co chcete udělat radost vaší parťačce, s kterou jste na kole prožily spoustu pěkného…

Lahev Camelbak GROVE

Pro toho, kdo si pečlivě hlídá svůj pitný režim doslova na každém kroku, přijde jistě vhod čerstvá voda bez nepříjemných pachutí a vůní. Tu může mít díky lahvi GROOVE™ od značky CamelBak. Ta totiž disponuje uhlíkovým filtrem zabudovaným přímo ve slámce. Je to jednoduché, do lahve natočíte vodu z jakéhokoliv zdroje pitné vody a hned máte čerstvou, s výbornou chutí. Aktivní uhlíkový filtr odstraňuje chlór, pohlcuje pach a nepříjemnou chuť, vydrží cca 3 měsíce nebo na přefiltrování 180 l vody

Cena : 599,- Kč

www.progresscycle.cz

 

Rukavice Eleven Long


Kterou z žen by nepotěšil něžný, květinový design i u sportovních doplňků!  Tyhle univerzální  cyklistické rukavice ELEVEN ho mají. Kvalitu garantuje italský materiál, z kterého jsou rukavice ušité, pohodlí při jízdě pak zaručí propracovaný střih i dobře polstrovaná dlaň.

Cena: 599,- Kč

www.eleven-sportwear.cz

 

 

Women’s Deflect™ Hybrid Jacket

Všestranně využitelná  bunda Specialized Women’s Deflect™ Hybrid Jacket  ochrání před větrem i deštěm. Je z elasticky  tkané látky, která má v sobě reflexní laminátové prvky 3M®, ty zvýší vaši viditelnost pro motoristy ve špatných světelných podmínkách.  Materiál i střih dává naprostou svobodu pohybu při jízdě na kole, ale i jiných aktivitách. Má odnímatelné rukávy, takže ji lze používat i jako vestu.
Cena:  3599,- Kč

www.specialized.com

 

Zvonek KNOG  Oi Clasic Cooper

Vše pro bezpečnou jízdu! K tomu pomůže i drobnost v podobě cyklistického zvonku. A když se jedná o jedinečný designový kousek, s vyladěným zvukem a možností použít na dva průměry řidítek, určitě tento dárek sklidí úspěch.

Cena: 459,- Kč

www.mojekolo.cz

 

 

Dámské enduro boty Northwave Mission Plus

Trailové ježdění nabírá na popularitě i mezi něžným pohlavím. Pro akční jízdu v lese jsou určeny i dámské enduro boty italské značky Northwave Mission Plus. Mají unikátní odlehčenou Damp-Lite podrážkou s běhounem z přírodní gumy.  Uživatelka ocení precizní systém utahování, který zvládne vyladit i během jízdy, jednoduše se dotáhne  i pásek přes nárt Powerstrap. Pro komfortní pocit při nošení poslouží i anatomicky tvarovaná vložka.

Cena: 2799,- Kč

www.ndistribution.cz

 

Kolo, sny a dobrodružství

Věděli jste, že legendární hokejový brankář Dominik Hašek, nejúspěšnější gólman naší historie je také zdatným cykloturistou a velkým cestovatelem? Cyklovýpravy se staly pro něho výzvou a společně s autory této knihy podnikl cesty na kole po Balkáně a do Himálaje. V knížce si kromě jiného přečtete, jak si trénovaný hokejista mnohdy sáhl až na dno svých sil a zároveň převzal i kolektivní povinnosti, které k putování patří, včetně mytí ešusů. Novinka z nakladatelství Cykloknihy bude příjemným čtením na zimní večery.

Cena: 349,- Kč

www.cykloknihy.cz

 

Dárkový poukaz do studia VO2MAX

Kdo by se nechtěl cítit zdravě, harmonicky a ještě snadno vylepšit svou výkonnost. Co třeba zkusit péči studia VO2max, jehož zakladatelkou je historicky nejúspěšnější česká lyžařka, Šárka Záhrobská ? Můžete zde absolvovat zátěžové testy, podle kterých bude stanovena stávající výkonnost, získat  individuální tréninkový plán, chodit na pravidelnou fyzioterapii, užívat si masáží a jiné regenerace, aby tělo mělo k tréninku i vyvážený odpočinek. To vše za pomoci nejmodernějších přístrojů a technologií.

Cena: od 1000,- Kč

www.vo2max.cz

 

Diář 2017 pro nadšenou cyklistku

Ručně vázaný diář na rok 2017 v pevných deskách. Desky jsou potaženy pruhovanou látkou se sítotiskem natištěným bicyklem. Diář je týdenní, se jmény a fázemi měsíce, obsahuje plánovací kalendář na rok 2017 a 2018. Na konci je 10 volných stránek na vaše poznámky.

Cena: 222,- Kč

 

Pro krásu i pro radost: Spona s cyklistickým motivem.

I dárky „za pár kaček“ patří do našich tipů. Protože víme, že mohou udělat radost stejně nebo i víc, třeba právě pro svou originalitu.

Ručně malovaná spona je vyrobená z nerezi, zezadu je přilepen klasický sponkový uzávěr – tzv.francouzská spona.  Délka je 8 cm, šířka 3 cm, spona sepne i husté vlasy. Milý dárek pro copatou kamarádku nebo přítelkyni cyklistku.

Cena: 160,- Kč
www. fler.cz

 

Keramický hrneček s cyklistickým motivem.

Hrnečků na kávu a čaj není nikdy dost, obzvlášť takových, co nám padnou přesně do ruky. Když jej zdobí navíc krásný obrázek, s cyklistickým motivem, je to jasná volba pro každého, kdo hledá dárek, co potěší.

Tento keramický hrnek má objem 400 ml a design je jednoznačně pro romanticky založené duše.

Cena: 149,- Kč

www.countrystyle.cz

 

Příště se můžete těšit na další tipy na vánoční dárky, tentokrát budeme cílit na muže!

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková