LIV představuje novinku-silniční kola Langma.

Dámy, zpozorněte! Přichází další novinka pro Vás, tentokrát ze světa silniční cyklistiky…

Paradisa Kit

Světlo světa spatřila zcela nová dámská silniční kola „Langma“ určená především pro závodní, ale i výkonnostní ježdění.

Řada Langma je dámskou obdobu pánské závodní řady Giant TCR a je dalším skvělým počinem ryze dámské značky LIV.

Představení této modelové řady je načasováno na začátek ženského silničního etapového závodu Giro Rosa, kde závodnice ženské divize týmu Sunweb pojedou již na těchto nových kolech.

Langma Advanced SL0

Řada Langma zahrnuje hned čtyři modely s odstupňovanou výbavou, počínaje špičkovým závodním speciálem Langma Advanced Pro s elektronickým řazením Shimano Ultegra Di2, až po dostupný karbonový model Langma Advanced 3, osazený Shimano Tiagrou.

Od svého prvního návrhu byl model Langma vyvinut pomocí filosofie Liv’s 3F Design Philosophy. Tento přístup zajišťuje, že tvar a funkce každého produktu Liv je speciálně navržen tak, aby ženě-jezdkyni poskytoval nejlepší možný zážitek. S využitím globální databáze proporcí a odlišností ženského těla, a také a zpětné vazby od profesionálek týmu Sunweb se do vývoje promítly všechny získané zkušenosti.

Langma Advanced Pro 0_Color A_Dark Blue

Langma je tajná zbraň pro dobývání nejstrmějších stoupání, silná pro roviny a útočivá při technických sjezdech. Zdaleka se ale necílí jen na profesionální závodnice, byť všechny rámy využívají nejlepších vlastností nejvyššího modelu a sleduje se optimalizace mezi tuhostí a hmotnosti rámu. Všechny kompozitové rámy jsou ručně dělané, s aplikováním nové CNT technologie (vlastní směs s mikroskopickými  uhlíkovými částicemi), pak jsou o 14 procent více odolné proti nárazu než rámy bez technologie CNT.

Každá Langma je navržena tak, aby vyhovovala šířce pneumatik 28 mm, které ovlivní komfort a ovládání kola. Langma je také vybavena systémem LangmaRideSense, bezdrátovým datovým vysílačem, integrovaným v řetězové vzpěře rámu, který odesílá informace o rychlosti a kadenci přes ANT+ rozhraní do kompatibilního zařízení. Můžete tak mít údaje z jízdy pod kontrolou a svůj výkon zlepšovat.

Ceny pro jednotlivé modely zatím nejsou stanoveny, o dostupnosti jednotlivých modelů se dozvíme od dovozce progresscycle.cz na představení kompletní kolekce 2018.

Langma Lifestyle-12

Tech info:
Váha rámu: 1,155 kg
Váha celého kola: 6,05 kg /model LANGMA SL PRO, vel. 50

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková