Cesta na Blinduro #1. Začínáme

První video upoutávka naší fotografky Kačky…

„Naposledy jsem stála na startu před dvěma lety. I to byla spíš výjimka, i když mě závodní atmosféra baví. To mi asi zůstalo z lyžování, které jsem jako dítě dělala. Z fyzičkou jsem na tom ale hůř, počtem najetých kilometrů v loňském roce se úplně chlubit nedá. Na kondici už ale pracuju, na biku mám ráda technické pasáže, takže jsem si jako motivaci vyhlídla enduro závody.  Třeba se ke mně nějaká další holka přidá“…takhle znělo jedno z novoročních DNK předsevzetí naší fotografky Kačky.

A už na tom začala makat a vy se tak můžete těšit na ryzí reality show, bez žádných příkras. Protože jedině tak to může být motivační i pro některou další z vás.

Dnešní upoutávka otevírá řadu krátkých videí a následně i zajímavých článků z přípravy, které (a v to věříme!) alespoň dílem pomůžou nebo dají směr při plnění právě toho vašeho sportovního cíle, ať už je jakýkoliv.

Blinduro – motivační cíl Kačky je enduro závod, který se jede na oči. Bez žádného tréninku na trati předem. Jde o dvoudenní akci (ve dnech 5. 5. a 6. 5. 2018), místem konání je Lipno nad Vltavou a jeho okolí. Účastníky čeká několik měřených úseků, převážně z kopce, lahůdkou bude jedna noční RZeta. Mezi jednotlivými úseky se pojede volně, ale závodník i tak najede slušnou porci kilometrů, proto je fyzická připravenost nutná.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková