Bike Prague 2018 – Dámy na kole v nové roli!

Bude šťastná sedmička šťastným číslem i pro Dámy? Ptáte se proč? Už 19. května 2018 se totiž jede 7. ročník závodu BIKE PRAGUE. A Dámy na kole čeká obhajoba vítězství v týmové soutěži. Pozor, v tomto případě vůbec nejde o kondici a boj s časem. Pomoct k výhře může kterákoliv z vás…A s námi skoro zadarmo!

Závod Bike Prague je připraven jak pro ostřílené bikery, tak i ty, co si pojedou na pohodu. Krátká a nenáročná trasa (35km) zavede závodníky do Prokopského údolí, kdo si zvolí dlouhou trať (65 km), toho čeká řada zábavných sjezdů, trasa zamíří i na známý vysílač Cukrák.

Pro účastníky je nachystané přívětivé a prostorné zázemí u obchodního centra Galerie Butovice, servis pro účastníky i doprovod, program i pro malé cyklisty.

Dámy na kole v nové roli

V letošním ročníku budou Dámy na kole, resp. já jakožto bývalá profesionální závodnice patronem čtvrté vlny. Tedy těch účastníků, co pojedou závod zážitkově a na pohodu. Ne každý se chce honit za vítězstvím a nejlepším časem, ale proč si neužít závodní atmosféru i zázemí.

Motivace, proč se postavit na start závodu může mít různé důvody a tenhle nás hodně baví.  Jedna z čtenářek nám totiž napsala: „Jezdím na závody, protože tam mám označenou trať, poznám nové lokality, neřeším trasu, navigaci, navíc je po cestě občerstvení a když bych měla technický problém, vždycky se v lese někdo najde, kdo pomůže“. Co vy na to?

Závod nebo Výlet s číslem – oboje se počítá!

Dámy na kole v soutěži Slow Motion obhajují vítězství. To jsme vloni získaly i díky Vaší podpoře.  V týmové soutěži Slow Motion totiž nejde o čas, ale o počet lidí v týmu. Pomůžete nám i letos? Připravily jsme exkluzivní podmínky, stačí jen opravdu málo…mít kolo, chuť se projet a svou účastí podpořit DNK.

DNK BP

Jak se přidat do týmu? Je to jednoduché!

Kupte si naše DNK ponožky a my Vám
ZAPLATÍME STARTOVNÉ! 

K tomu budete mít zázemí u našeho stánku DNK, k dispozici Vám bude předstartovní kosmetika BINA, v případě nutnosti možnost servisu kola, získáte slevu na nákup originálních dresů v designu DNK.

Jak na to?
Krok 1. Pošli email (damynakole@gmail.com) s potřebnými přihlašovacími údaji (Jméno, příjmení, datum narození, délku trasy, eventuelně zda jsou tvé ambice nad rámec pohodové 4. vlny). Obratem dostaneš odpověď, zda je startovné zdarma ještě  volné. Můžeš připsat i proč pojedeš právě Bike Prague.

Krok 2. Pošli 130,- Kč za DNK ponožky na č.ú. 670100-2200730939/6210, var. symbol tvé jméno

Ostatní uděláme za tebe! Ponožky ti předáme u stánku DNK v den závodu. Počet je limitovaný, start už za měsíc, tak dlouho neváhejte!

Podpořit nás mohou i opravdové závodnice s ambicemi „na bednu“, které startují za svůj tým. Stačí se jen na stránkách Bike Prague připojit v sekci Slow Motion k nám, týmu Dámy na kole. Díky za to!

Dámy na kole – to není jen parta holek, to je životní styl.

Podrobné info o závodu zde.

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková