DNK tip na nákup. Kellys LANE 10

Dnes představujeme batoh na kolo, ať na trailové ježdění nebo na letní celodenní cyklo výlety. Když máte své požadavky a přitom nechcete utratit spoustu peněz, tohle bude hodně užitečný tip…

Batoh Kellys Lane 10 je vyroben z kombinace dvou materiálů, polyesteru a nylonu ripstop, což je velmi odolná tkanina, s viditelnou strukturou, která vznikne použitím druhé, silnější příze. Tím získává batoh na odolnosti, vysoké tržné pevnosti, přitom si zachovává nízkou hmotnost.  Kombinace černé a neonově žluté je nejen sázkou na jistotu co se týče vzhledu, zároveň ale také naplňuje parametr bezpečnosti a viditelnosti.

Kellys LANE 10

Kellys Lane 10 má velmi pestré vnitřní členění a disponuje i mnoha vnějšími menšími kapsami. Na horním panelu jsou dvě na zip, první je vyztužená a také poměrně hluboká (cca 18 cm), takže může poskytnout ochranu na brýle nebo mobilní telefon, pokud ho chcete mít bezpečně uložen.

Kellys LANE 10

Druhá z kapes je v dolní části, má dva síťové vnitřní pořadače a ukrývá v sobě popruhy pro upevnění bikové helmy na batoh, nastavitelná poutka umožní pojmout i objemnější integrálku. Je také opatřena reflexním poutkem, na který si můžete při zhoršených světelných podmínkách připevnit blikačku. Najdete tu také pásky na připevnění chráničů.

Kellys LANE 10
Kellys LANE 10

Kellys Lane 10 má další praktickou věc a tou je vodotěsná pláštěnka, která se skrývá v kapsa na zip, na spodu batohu. Je odepínací, což umožňuje snadnou manipulaci. Praktické je překrytí zipu páskem na suchý zip, který ho chrání od odlétajícího bahna a jiných nečistot. Na bocích jsou další, dobře dostupné kapsy z dvojité síťoviny. 

Kellys LANE 10

V hlavní komoře je kapsa na vodní rezervoár, který není součástí batohu, lze jej dokoupit samostatně. Doporučený obsah je maximálně 3 litry. Na vnitřní kapse je našité pevné poutko suchého zipu k připevnění pumpičky.

Kellys LANE 10

Hlavní kapsa je téměř celorozepínací, tudíž manipulace s jejím obsahem je hodně rychlá. K uspořádání drobností pomůže pak pestré členění vnitřní stěny batohu, tady jsou hned čtyři kapsy, dvě na zip, dvě volné, stažené jen gumovou pružinkou. Všechny jsou z prodyšné síťoviny.

Kellys LANE 10

Kellys Lane 10 má zpevněná záda, podél páteře a v bedrech je pět vroubkovaných dílů s polyuretanové hmoty, díky kterým dochází k cirkulaci vzduchu.

Kellys LANE 10

K pevnému usazení na těle slouží hrudní a bederní popruhy. Ramenní mají pásek s přezkou k důkladnému vyladění  jak v horní části, tak samozřejmě i na jejich konci. Uvnitř je perforovaný polyuretanový proužek pro zvýšení prodyšnosti. Ramenní popruhu se v oblasti hrudníku stahují prsním pásem, pohyblivá přezka umožní jemné vyladění pozice. Bederní pás je dostatečně široký a pružný, díky elastické vsadce.

Cena: 1549 Kč

Podrobné info o dostupných barevných variantách najdete na stránkách výrobce kellysbike.com

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková