Holky, hurá do školy! Bikové!

Chcete si užít podzim s úsměvem a učením se dovedností na biku? Máme pro vás dvě pozvánky na víkendové kempy…

Podzim sice dny zkracuje, ale to rozhodně nemusí přinášet útlum v ježdění či chuti se ještě o trochu víc zdokonalit v našich dovednostech. Naopak je to ideální čas, kdy poctivě nabraná síla a kondice nám bude velkým pomocníkem v překonávání technických výzev, na které jsme se třeba zkraje léta necítily.

A abyste v tom nebyly samy, můžete vyrazit na některý z podzimním kempů, které pro vás chystají zkušené bikerky. Tady jsou dvě pozvánky…

LADIES BIKE WEEKEND

Už 8.ročník cyklistického kempu pro ženy chystá bývalá profesionální závodnice v cross-country a maratonu Tereza Huříková. Tady je její pozvánka.

tereza kemp

“Kolo z našeho projevu v sedle dokáže vycítit vnitřní nejistotu a napětí a pak udává směr kolo, místo abyste byly Vy tím kapitánem. Pojďme to změnit!

Naučte se na kole jezdit tak, abyste v sobě cítily ladnost a eleganci dámy. Pojďte společně s dalšími bikerkami zažít opravdovou dámskou jízdu. Ženy mají svůj osobitý přístup a styl, proto jsou kempy Ladies Bike Weekend určeny pouze pro ženy. Lépe pochopí, jak to v sedle kola funguje pod vedením zkušených bikerek, které mají svoje pády už za sebou a ví, jak s kolem v terénu zacházet.”

Termín: 28- 30. 9. 2018

Penzion Kůlna, Jedovnice, Moravský kras 

Organizátorka: Tereza Huříková

Instruktorky: Tereza Huříková, Barbora Průdková

Zahájení: pátek 14:00

Ukončení: neděle 15:00

Kemp je určen aktivním ženám s fyzickou kondicí, nebudeme totiž jezdit na kole jenom z kopce. 🙂 Věkem kemp není omezen, ani počtem najetých kilometrů. Je jak pro začátečnice, tak pro zkušené bikerky.

Co vás čeká?

  • bikování pod vedením instruktorek ze světové cross-country MTB scény (Tereza Huříková, Barča Průdková) na trailech v areálu Sigletrail Moravský kras – http://singlekras.cz/
  • výuka techniky na rozvoj obratnosti a stability s použitím různých zábavných pomůcek, cvičení vhodného pro cyklistky k posílení a protažení
  • venkovní ukázka a trochu praxe k základní údržbě kola a opravy defektu bez nutnosti montpák nebo mužské síly

Cena: 4 990,-

Pro více info nebo přihlášení pište na na hurikova@gmail.com

DIVA TRAIL KEMP

Tohle video je ohlédnutím a zároveň pozvánkou na trailový kemp, které pořádá Bára Berdychová a její parta v Jizerských horách. 

Chcete si něco takového užít? 

Pokročilý kemp je určen především bikerkám, které již absolvovaly Diva kemp v předchozích letech a mají pocit, že by se chtěly posunout zase o kousek dál. Tento víkend bude plný trailového ježdění na náročnějších stezkách. Je ježdění na kole tvoje vášeň? Jezdíš pravidelně? Kořeny jsou pro tebe výzva? Pak jsme tu pro tebe a rádi ti pomůžeme posunout tvé hranice.

I pro tento typ kempu je vhodné jakékoliv horské kolo. Na celopéru využiješ více jeho předností. Rozhodně však neni podmínkou.

Cena: 4 590,- Kč

Info a přihlášku najdete na stránkách DIVA bike kemp.

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková