Scott přichází na trh s kolekcí reflexních treter Comp Boa Reflective

Hodně zajímavý produkt přichází z dílny švýcarského Scottu….

Vidět a být viděn. Pravidlo, které je nutností pro bezpečný pohyb v provozu. Rok od roku narůstá počet cyklistů, pohybujících se za šera nebo tmy po silnicích, ať už se vrací na kole z práce nebo vyjížďky v lese, podobně zhoršená viditelnost je třeba i při brzké ranní cestě do práce. Firmy na to reagují nabídkou produktů, které mají viditelnost cyklistů zvýšit, ať už jde o výrazné reflexní prvky na oblečení, drobných doplňcích i samotném kole.

Některé značky jdou o krok dál, na trhu jsou například celoreflexní  bundy, kraťasy, které se rozsvítí při ozáření reflektory aut. S hodně zajímavou novinkou přichází  švýcarský Scott, který nabízí reflexní kolekci treter, na silnici i do terénu. Moto značky a prezentace speciální kolekce je: „Bezpečná jízda od soumraku do úsvitu“.

reflective
Scott MTB Comp Boa Reflective Lady začínají od vel. 36

V nabídce jsou modely do terénu na silnici, konkrétně Scott MTB Comp BOA a Scott Road Comp Boa, a to v dámské i pánské verzi. Tretry vychází z úspěšných modelů Comp Boa, ale dostaly zcela jiný svršek právě s reflexní úpravou. Stahování systémem Boa v kombinaci s jedním páskem se dokonale přizpůsobí tvaru chodidla. Index tuhosti obou treter, silniční i bikové je 6, materiál podešve je kompozit. Nechybí tu samozřejmě anatomicky předtvarovaná vložka ErgoLogic, která se přizpůsobí přesně tvaru vašeho chodidla, zároveň nabídne potřebnou oporu.

Scott_Road_Comp_Boa_Reflective
Scott Road Comp Boa Reflective Lady

V České republice jsou oba dva modely treter v prodeji už během letošního podzimu, nabídka je od nejmenších velikostí č. 36 až po vel. 42. Ceny jsou velmi příznivé, za silniční model Road Comp Boa Reflective a MTB Comp Boa Reflective za 3.190 Kč.

 Informace o dostupnosti najdete na stránkách dovozce  www.scott-sports.com/cz

 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková