Tipy na vánoční dárky #1. Pro ni

Letos po celý adventní čas o dárky soutěžíme, ale to neznamená, že budou chybět tradiční Vánoční tipy na dárky, které pro vás mohou být inspirující…

Začneme dárky tématicky vybírané pro ni. Pro ženu, přítelkyni, kamarádku, příbuznou, která má sportovního ducha a nejraději cyklistiku ;-)….

img_94437_original-750x480

Knog plus

Není světlo jako světlo. To od australské značky Knog vyniká především nízkou hmotností, výrobcům se podařilo dostat ji na neuvěřitelných 12 gramů! Spektrum jeho využití je pestré, pro jeho universálnost ho mohou používat cyklisté, běžci i turisté. Díky jednoduchému připnutí, pomocí klipu, magnetu nebo silikonových upínacích pásků se snadno připne na helmu, batoh, oblečení a samozřejmě, že i na kolo, kamkoliv je potřeba.

Cena: 449 Kč
 www.knog.cz

tip craft

Podprsenka Craft Comfort

Cyklistické podprsenky Craft díky zvolenému materiálu i střihu nebudou krokem vedle. Skvělé odvádí pot, jsou bezešvé, mají dvojitou hustotu pleteniny, kterou tvoří z 90% polyester a z 10% elastan. Díky široké gumě i širším ramínkům se dají nosit i jako samostatný top. Nabízejí se ve dvou variantách-s nižší a střední podporou.

Cena: 790 Kč
www.craft.cz

Vánoční radost s Kilpi

Tenhle mix vás bude bavit. Teplo+elegance+praktické detaily a k tomu DNK bonus,  to už je neodolatelné….
Česká značka Kilpi stoupá strmě vzhůru a v dámské kolekci cílí na sportovkyně, které si za každých okolností chtějí zachovat ženskost, eleganci. Mezi  produkty, co tento parametr splňují,  patří lyžařská bunda Vera.  Na první pohled má městský design, ale nabízí všechny technické vymoženosti, které od lyžařské bundy vyžadujete-ventilační zipy, bederní pás, podlepené švy nebo odnímatelnou kapuci s kožíškem.

Cena: 4999 Kč
www.kilpi.cz

Bonusem navíc je DNK sleva 25% nejen na bundu Vera, ale na všechny produkty Kilpi! Tato nabídka platí pouze do 17.12. HESLO: DAMYNAKOLE

 

Tacx Flux Smart

Trenažér nemusí být nuda. Kdo nechce, aby přes zimu přišel o kondici (a úplně si nelibuje v zimních sportech), má jasnou volbu. Chytrý trenažer. Takový, který umí nejen simulovat pocit reálné jízdy, což v případě Tacx Flux a jeho elektromagnetické brzdy je, ale také dokáže pomocí tabletu, Smartphonu nebo PC využít free nebo placené verze zábavných tréninkových aplikací Tacx, Zwift či Rouvy. Pořizovací cena…je méně, než jedno cyklistické soustředění v teple.

Cena: 17 990 Kč
www.author.cz

strata

Bunda Polaris Strata

Růžovou mám nejradši, tůdudůdu… Nepřehlédnutelná parádička od skotské značky Polaris je vyrobena z velmi lehkého materiálu, disponuje membránou Hydrovent s nepromokavostí do 8000mm, ochrání před větrem, je i dostatečně prodyšná. Má lepené švy, celorozepínací zip je překrytý. Prodloužený zadní díl poslouží při jízdě za deště k částečné ochraně kraťasů.

Cena: 1790 Kč
www.polaris.cz

1109-1_plechacek-cyklista

Smaltovaný hrneček BIKER

Tyhle drobnosti nikdy neomrzí. V loňském roce jsme pro vás našly porcelánové hrnky s cyklistickým motivem, letos frčí smalt. Decentní  bílý hrníček pro vášnivé cyklisty má originální obrázek, který vyjadřuje snad vše, co potřebujete obdarovanému říct. Vyrobeno s láskou a v Čechách.

Cena: 240 Kč
www.loverebel.cz

il_570xN.1230159567_8ck6

Cyklo náramek z Etsy.com

Ručně vyrobený náramek z mosazi, s cyklistickým designem, je nastavitelný na různě široké zápěstí. 

Samotný web nabízí pestré množství  zajímavých drobností, kdy je v hlavní roli kolo, bike, láska k nim. Mrkněte se, hledejte inspiraci, určitě při brouzdání několikrát vyslovíte…jé, to chci.

Cena: 516 Kč
www.etsy.com

dres DNK

Dres volný z DNK kolekce

Tenhle tip na dárek sem zkrátka musíme přidat. Volný dres v našem designu nese rukopis Michaely Juag-Pokorné, rodačky z Jablonce.
Střih dresu je pak věrnou kopií dámského free ride dresu americké značky FOX. Takže sedí skvěle. Rychleschnoucí materiál, skrytá všitá kapsička v bočním švu, prodloužený zadní díl.

Cena: 1490 Kč
www.omoshop.cz

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková