Video nášup. Trénuj s repre – dámský výběr

Z dalších dílů výběr tří zástupkyň něžného pohlaví….

Už tři týdny  běží projekt Českého svazu cyklistiky a Cycling University „Trénuj s repre!“, který přináší nahlédnutí do každodenního tréninkového úsilí nejlepších českých cyklistů.

Seriál začali bikeři, z této partičky jsme vám vybraly trojlístek žen: Karlu Štěpánovou, Janu Czeczinkarovou a Jitku Čábelickou.  Všechny tréninkové tipy mapovali cíleně domácí přípravu, která byla vrcholovým sportovcům naordinovaná z důvodu karantény. 

V dalších týdnech dostali prostor dráhaři a silničáři. Možná jste stihli sledovat na sociálních sítích každodenní příspěvky, možná ne, vždyť počasí se vyletnilo a zároveň se i uvolnila pravidla pro sportování venku.

Přesto by bylo škoda si některá videa nadějných slečen ze silnice i dráhy neshlédnout.  Vybraly jsme 3 zástupkyně. Naši olympioničku Nikolu Noskovou, která si jistě nenechá svou účast v Tokio v r. 2021 uniknout. 

Druhou dámou je stále usměvavá Markéta Hájková, která si, byť závodní sezóna byla hodně krátká, už stihla zažít obě stránky profesinální cyklistiky: etapový závod a úspěch svůj i týmu, ošklivý hromadný pád, bezvědomí, sešitý obličej. 

Do třetice obojživelnice Kristýna Burlová, velká naděje silniční i dráhové cyklistiky. Čerstvě osmnáctiletá “Kiki” je nejen šikovná, ale taky hodně pohledná….

Nikola Nosková

https://www.instagram.com/p/B-ykaRfn356/

Markéta Hájková

https://www.instagram.com/p/B-tJiXDH8em/

Kristýna Burlová

https://www.instagram.com/p/B-Yu5toHYTp/

Další videa českých reprezentantů s tipy na trénink najdete zde na Instagramovém profilu nebo na Fb stránkách. 

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková