DNK na návštěvě. Koloshop okem kamery

Koloshop – to je takový malý ráj pro ty, co rádi nakupují. A pozor -není to jen o kolech!

Většina z vás, kdo jste zvyklí nakupovat na internetu něco pro cyklistiku nebo zimní sporty, jistě zná i Koloshop.  A taky asi víte, že tenhle jeden z největších českých internetových shopů má i dvě vlastní kamenné prodejny. V Praze a v Teplicích. A právě ta na severu Čech, jenž si odbyla slavnostní otvíračku před dvěma lety je prestižním sídlem firmy, výdejním místem, disponuje obrovskými skladovými prostory a samozřejmě je otevřena pro své nakupování lačné zákazníky.

Holky a nákupy? Tohle spojení sedí. A holky a Koloshop? Ani tady nelze pochybovat. Majitel a šéf Honza Tančin moc dobře ví, jakou sílu a schopnosti ženy mají a tak má dvě na vedoucích pozicích (provozní ředitelka, marketing), další jako vedoucí zákaznické podpory, dámy tvoří víc jak třetinu z celkového počtu zaměstnanců.

My jsme přijali pozvání na prohlídku prodejny i zázemí a také splnily předsevzetí, to když se náš rozhovor s Janou Lužinovou do seriálu „Holky kolem kol“ musel kvůli locdownu dělat celý na dálku a my se prostě chtěly potkat osobně.

Unikátní stavba, která vznikla na zelené louce na hranici Teplic a Novosedlic je velmi povedená a nepřehlédnutelná. Dominantou budovy je velká kruhová rotunda prosvětlená dřevoskleněnou konstrukcí stropu. Dvě patra nabízí 3000 metrů čtverečních, pro vlastní prodejnu je určeno 900. Zbytek je pak pro kanceláře, servis, expediční místo pro e-shop zakázky a sklady.

Všude je dostatek místa, prodejna působí vzdušně, takže se při nakupování budete cítit opravdu příjemně a bez problému tu strávíte více času, než jste předpokládali.

Zveme vás na prohlídku…

Kája Polívková on Facebook
Kája Polívková